Butik produkter med energi 


Juli-Augusti

Varje vecka under denna tid och onsdag-torsdag, erbjuder jag ett antal tider för En Fråga.

Bokning via facebook- se inlägg 23/6.

Valda områden för att främja din personliga utveckling och energihöjning den tid som är.

10 minuters reading-250 kr och du får dina svar via mail. Du kan inte ställa följdfrågor då jag inte längre är i kontakt med din energi efter att jag avslutat.

Du kan boka din dag för En Fråga redan innan och betalning sker vid bokning men det finns endast 6 tider/dag.

Har du inte facebook så maila mig om du vill ha en lista över de områdena, vecka för vecka, som är aktuella.

Fyll i och skicka via kontakten nedan.

Och följ mig gärna på facebook : 

 https://www.facebook.com/lottalinden.se/Shungit 

Shungit bildades naturligt för ca 2 miljoner år sedan av levande encelliga organismer, i närheten av byn Shunga i Ryssland. Shungit är en unik sten då den innehåller nästan hela periodiska systemet av grundämnen och även fullerener, en kolbaserad molekyl som har viktiga medicinska egenskaper. Shungit sägs läka, hela, rena, vitalisera och balansera kroppen och förstärker din egen energi och din frekvens, med det ökar din motståndkraft och ditt försvar. Dessa har en fantastisk energi.

Passande just i denna tid med ökad strålning och högre frekvenser.  Vi behöver produkter som kan stärka och balansera mer än någonsin och allt som påverkar energiflödet påverkar den fysiska kroppen.

 OBS

Graverade shungitföremål kan innehålla strimmor av pyrit och kalcit som är vanligt förekommande mineraler där shungiten bryts och mängden "strimmor" varierar beroende på vilket strata brytningen sker i. 

Alla shungitamuletter slipas för hand från rå shungit och poleras på alla sidor.

Det man kan tro är skador eller repor är naturligt förekommande minerallinjer i shungiten. Dessa går inte att undvika och framträder tydligare på graverade shungitföremål. Tänk på detta vid köp av halsband att det kan förekomma helt naturliga linjer och mönster .

Och visst är det väl så vi vill ha det , så naturligt som möjligt! A Halsband Flower of Life , 5 cm 195 kr  ( på bilden blänker den men den är sotsvart)     

B  Halsband med Livets Träd, 5 cm    195 kr 

C Halsband med amulett 5 cm , utan symbol   125 kr

D   Mobilsskydd , rund platta 2 cm  79 kr      

 E Mobilskydd, Livets Blomma , 3 cm 129 kr 

 F Pyramid 5 cm opolerad  vikt 120 g   149 kr   - tillfälligt slut !


 Egenskaper

Neutraliserar elektromagnetisk strålning och skapar ett kraftfullt energifäl

Förbättrar sömnen

Motverkar stress

Verkar balanserande på sinne och känslotillstånd

Blockerar inflöde av negativ energi

Jordande

En shungitpyramid kan användas att skydda hemmet eller arbetsplatsen från elektromagnetisk strålning. Datorer, mobiler, Wifi, mm avger strålning som tros skapa stress i våra celler; vilket kan orsaka oförklarliga sjukdomar, depression, apati, huvudvärk, svaghet, m.fl. Flertalet studier visar även att elektromagnetisk strålning försvagar immunförsvaret och kan leda till en upplevelse av disharmoni i kroppen, exempelvis myrkrypningar i benen.

Shungit plattan är bra att lägga under router eller annan trådlös enhet som avger strålning.Massagepinne/akupressur pinne i trä

Sök ömma punkter och behandla zoner själv med denna pinne som  finns i 2 längder. Du kan behandla enkla saker genom att massera eller trycka lätt på vissa punkter eller områden, för att direkt få lindring. Sök upp punkter via en akupunktursida eller zonterapi sida. Dock ska man inte överbehandla eller överdriva.

Pris: 35 kr 

Ange den längd du önskar 14,5 cm eller 11,5 cm - kryssa i rutan övrigt

Massage/akupressur ring 

Metallring som du enkelt masserar dina fingrar med för bättre cirkulation oxh även stimulering av meridianer som finns i händer och fingrar. 2 minuter på varje finger och gärna 2 gånger om dagen kan ge stor effekt för cikrkulation och mycket mer.

Tänk på att inte överdriva eller överbehandla, mer ger inte alltid bättre effekt.

Pris: 30 kr


Ny Balans - för mer energi !  Helhetshälsa 

Helhetshälsa Nybalans är ett kosttillstkott med vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Nybalans innehåller även biotin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och jod från kelpalg som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner.  Innehåller även havtorn med omega 7 samt Wild Yam.

225 kr


Holistic Ultra Tarm 

Som renande vårkur eller vid förstoppning!

Innehåller magnesiumoxider som underlättar tarmtömning vid trög tarm. Den kan användas av dem som upplever tillfälliga problem, till exempel vid resa, och av dem som har brottats med trög tarm under en längre tid. Den är inte vanebildande och kan användas regelbundet, men tänk på att också åtgärda orsakerna. Bra att ha hemma i husapoteket.

Dosering 1 kapsel/dag enligt rekommendation. Tas med fördel på tom mage med apelsinjuice/vatten och drick extra vatten under hela dagen. För ännu bättre renande effekt, ät grovt rivna morötter till måltiderna så renas tarmvävnad från plack som ansamlas vid förstoppning eller trög tarm.

269 kr


Enstaka på lager :

Holsitic Selen 200 ug  100 kpsl    125 kr  

Holistic C-vitamin Liposomal   60 kpsl   349 kr 

Holistic Kolloidalt Silver 250 ml   150 kr

Holistic Lacto Vitalis Pro 30 veg kapsl    249 kr 


Beställ här !

Fyll i dina uppgifter och dubbelkolla att allt stämmer så det hamnar rätt. 

I meddelande anger du vad du vill beställa och jag återkopplar med en bekräftelse så snart som möjligt.

 Enhetsfrakt 49 kr för paket över 100 g. Vid mindre lägre vikt porto enligt tabell.

 Endast förskottsbetalning via swish eller bg