Butik  
Shungit 

Shungit bildades naturligt för ca 2 miljoner år sedan av levande encelliga organismer, i närheten av byn Shunga i Ryssland. Shungit är en unik sten då den innehåller nästan hela periodiska systemet av grundämnen och även fullerener, en kolbaserad molekyl som har viktiga medicinska egenskaper. Shungit sägs läka, hela, rena, vitalisera och balansera kroppen och förstärker din egen energi och din frekvens, med det ökar din motståndkraft och ditt försvar. Dessa har en fantastisk energi.

Graverade shungitföremål kan innehålla strimmor av pyrit och kalcit som är vanligt förekommande mineraler där shungiten bryts och mängden "strimmor" varierar beroende på vilket strata brytningen sker i. 

Alla shungitamuletter slipas för hand från rå shungit och poleras på alla sidor.

Det man kan tro är skador eller repor är naturligt förekommande minerallinjer i shungiten. Dessa går inte att undvika och framträder tydligare på graverade shungitföremål. Tänk på detta vid köp av halsband att det kan förekomma helt naturliga linjer och mönster .

Och visst är det väl så vi vill ha det , så naturligt som möjligt!

............................................................................................................................................

 A Halsband Flower of Life , 5 cm 195 kr  ( på bilden blänker den men den är sotsvart)     

B  Halsband med Livets Träd, 5 cm    195 kr 

C Halsband med amulett 5 cm , utan symbol   125 kr

    


 Tarmen din hälsa  - bok 

Tarmen - din hälsa är en uppslagsbok om tarmens hälsa. Boken informerar överskådligt om de vanligaste tarmproblemen och vad du kan göra åt dem med kost och tillskott.

En utmärkt uppslagsbok i din praktik eller butik och en lättläst handbok för dina klienter.

Författare: Eva Bladh , Trådbunden, mjuk pärm,260 sidor. Fjärde upplagan 2008.


Pris 199 kr  

Syndrom X - bok

En bok för dig som är intresserad av kost och hälsa.
Lär dig sambandet mellan kosten och dagens stora hälsoproblem, de så kallade "välfärdssjukdomarna", dit exempelvis högt blodtryck och höga blodfetter hör.

Vetenskapliga fakta förenas med matrecept och praktiska råd. En kombinerad kokbok, inspirations- och uppslagsbok.

Alla kapitel är fristående, därför behöver du bara läsa de kapitel du är intresserad av, till exempel högt kolesterol, högt blodtryck eller att välja rätt kost för sin kroppstyp.

Boken innehåller läckra matrecept och menyförslag för 14 dagar av dietist Anni Rasmussen. Alla måltider har lakto-vegetariska (eller lakto-ovo-vegetariska) alternativ.

Författare: Eva Bladh, första upplagan, trådbunden mjuk pärm  279 sidor

Pris:  199 kr Massagepinne/akupressur pinne i trä

Sök ömma punkter och behandla zoner själv med denna pinne som  finns i 2 längder. Du kan behandla enkla saker genom att massera eller trycka lätt på vissa punkter eller områden, för att direkt få lindring. Sök upp punkter via en akupunktursida eller zonterapi sida. Dock ska man inte överbehandla eller överdriva.

Pris: 35 kr 

Ange den längd du önskar 14,5 cm eller 11,5 cm - kryssa i rutan övrigt

Massage/akupressur ring 

Metallring som du enkelt masserar dina fingrar med för bättre cirkulation oxh även stimulering av meridianer som finns i händer och fingrar. 2 minuter på varje finger och gärna 2 gånger om dagen kan ge stor effekt för cikrkulation och mycket mer.

Tänk på att inte överdriva eller överbehandla, mer ger inte alltid bättre effekt.

Pris: 30 kr

Beställ böcker, shungit eller akupressur produkter här !

Fyll i dina uppgifter och dubbelkolla att allt stämmer så ditt paket kommer till rätt adress. 

I meddelande anger du vad du vill beställa och jag återkopplar med en bekräftelse så snart som möjligt.

 Enhetsfrakt 55 kr

 Endast förskottsbetalning via swish eller bg