Produkter med energi 

Paket erbjudande , så långt lagret räcker!

2 produkter för hud och åldrande - förbättrar nervfunktioner, djuprenande och återfuktande.

Silicea D6 och Hallonfröolja 30 ml 

Silicea Cellsalt ,kiseldioxid

Djuprenande och återfuktande då detta ämne ger spänst åt hud, hår och naglar. Driver ut gamla oönskade ämnen i långsam takt och stärker samtidigt upp nervernas membran vilket lugnar ner och dämpar spänningar och stressade funktioner i kroppen.

Kallpressad olja från hallonfrön. Passar mycket bra som ansiktsolja. Kan användas som den är eller blandas med andra vegetabliska oljor eller i krämer. Oljan är en torr olja som snabbt tas upp av huden och passar bäst för en fetare hud om den används ren. Genom blandning med andra vegetabiliska oljor kan den passa alla hudtyper.

Hallonoljan är rik på essentiella fleromättade fettsyror som omega 6 och 3 som ger näring och vårdar alla hudtyper, lugnar ner hudirritationer mm. Den innehåller också 0,2-0,3 % E-vitamin och är den olja som har den högsta halten av naturlig gammatochoperol i fri form. Denna formen av E-vitamin är en kraftfull antioxidant, skyddar huden mot fria radikaler och UV-strålning. Gammatochoperol är känd för sin anti-inflammatoriska effekt. Hallonfröolja är således en bra anti-age olja som kan förebygga rynkor och hjälpa känslig eller skadad hud, t ex solskador.

Men att gå så långt som vissa bloggare gör som rekommenderar den som solskydd med en solskyddsfaktor på 28 finns det inte belägg för. Det finns ingenting i oljan som kan ge ett så starkt skydd. Det kan bli riskfyllt att vistas länge i solen med enbart hallonolja som skydd mot solen. Därtill förstörs de essentiella fettsyrorna av solljuset..

Förvaras i kylskåp efter öppnande. ( bäst före datum - juni 2021)


Shungit 

Shungit bildades naturligt för ca 2 miljoner år sedan av levande encelliga organismer, i närheten av byn Shunga i Ryssland. Shungit är en unik sten då den innehåller nästan hela periodiska systemet av grundämnen och även fullerener, en kolbaserad molekyl som har viktiga medicinska egenskaper. Shungit sägs läka, hela, rena, vitalisera och balansera kroppen och förstärker din egen energi och din frekvens, med det ökar din motståndkraft och ditt försvar. Dessa har en fantastisk energi.

Passande just i denna tid med ökad strålning och högre frekvenser.  Vi behöver produkter som kan stärka och balansera mer än någonsin och allt som påverkar energiflödet påverkar den fysiska kroppen.

För dig som köper en shungit produkt kan också beställa personligt råd om hur du bäst använder den. Då tar jag in via ditt namn, vad du kan göra för att påverka ditt energiflöde som bäst, för att lugna, balansera eller stimulera energin eller bästa placering av pyramid. Som en form av energi behandling. Det finns flera sätt att använda sig av alla olika produkter.

Skriv ditt namn i meddelande och rådgivning. 

Önskar du råd för någon annan skriver du deras namn i meddelande och vilken produkt så jag vet med säkerhet vem som ska ha vad. 

 Kostnad rådgivning 100 kr/ namn , och det skickas med dina shungit produkter.


Halsband Flower of Life , 5 cm 195 kr  ( på bilden blänker den men den är sotsvart)     

 Halsband med Livets Träd, 5 cm    195 kr 

  Mobilsskydd , rund platta 2 cm  79 kr      

 Mobilskydd, Livets Blomma , 3 cm 129 kr  

 Pyramid 5 cm 149 kr  , placera i ett rum eller lokal, lite under ett fönster som är utsatt för strålning eller andra platser där det finns mycket trådlös uppkoppling eller mobil, wifi mmSpänningar , smärta och muskelvärk !

Amrutanjan Back Pain Roll On    

  Ett kraftfullt och oerhört smidigt liniment!

Lätt att applicera, bara rolla på och låt torka. Ingen massage, inget kladd med fingrarna, inget svid i ögonen. 

 Innehåller naturlig salicylsyra från Vintergröna (Gaultheria procumbens).  Med en frisk doft av kamfer och mentol.


Amrutanjan Pain Balm Extra Strong ( gul burk)  

En väl sammansatt, ayurvedisk salva vid muskelvärk och spänningar. 

Innehåller naturlig salicylsyra från Vintergröna (Gaultheria procumbens). Frisk doft av mentol och citrongräs. 

Verksamma ingredienser: Kamfer, Menthol, Salicylsyra (från Vintergröna), Cinnamon leaf oil, Citronella oil, Clove oil, Eucalyptus oil, East Indian lemongrass oilHymosa salva - helt fantastiskt läkande!  

Antiseptisk salva för behandling av svårläkt hud, sår, skärsår, blåmärken, blöjeksem, narig hud, självsprickor i händer, nagelband, fötter och hälar, torra läppar m.m.

Innehåller:

Bland annat Tea Treeolja, lavenderolja, Calc.sulph, Ferr. phos, Kali.mur, Kali.sulph, silica. Burk 70 g


Mega B-komplex 

Holistics Mega B-komplex innehåller en kombination B-vitaminer som tillsammans bl.a. bidrar till en normal energiomsättning samt att minska trötthet och utmattning. 

Med ökad strålning och högre frekvenser kräver kroppen mer B-vitamin. Allt som är en inre stress påverkar dagsbehovet.


Innehåll per 1 tablett (innehåll 90 kapslar)

B1 (tiaminmononitrat)50 mg B2 (riboflavin) 50 mg B3 (niacinamid)50 mg B5 (kalciumpantotenat)50 mg B6 (pyridoxinhydroklorid)50 mg Folsyra400 µg Biotin300 µg B12 (metylkobalamin)50 µg Kolin (kolinbitartrat)100 mg Inositol100 mg PABA50 mg


Boiron Oscillococcinum  - 6 tuber á 1 g

Oscillococcinum kan används för att lindra förkylning och  influensasymptom och för att förkorta sjukdomstiden 

Töm innehållet i tuben under tungan och låt sakta smälta. 3 doser/dag . Tas 15 min före måltid eller 1 timme efter  och var 6:e timme  

Oscillococcinum är ett homeopatikum registrerat utan indikation Oscillococcinum från Laboratories Boiron, Frankrike, innehåller 6 st engångsdoser med granuler som man låter smälta under tungan. Produkten är ett homeopatiskt läkemedel utan godkända terapeutiska indikationer. OBS! Rek. för barn över 8 år. Innehåll per tub 1 g:Anas Barbariae 200 K , sackaros (0,85 g) laktos (0,15 g) Ny Balans - för mer energi !  Helhetshälsa 

Helhetshälsa Nybalans är ett kosttillstkott med vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Nybalans innehåller även biotin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och jod från kelpalg som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner.  Innehåller även havtorn med omega 7 samt Wild Yam.


D3-vitamin Spray 

är en vegansk D-vitaminspray från lav. D-vitamin i sprayform är praktiskt för den som har svårt att svälja och för barn.

D-vitamin bidrar till normal funktion hos immunsystemet; till att bibehålla normal benstomme och normala tänder; och till att bibehålla normal funktion hos musklerna.

1-5 sprayningar, en gång per dag. Sprayas på mat, i dryck eller direkt i munnen.
En sprayning ger 200 IE. Förpackningen räcker då till 150 doser.
Fem sprayningar ger 25 mikrogram D-vitamin. Förpackningen ger då 30 doser à 1000 IE.

Registrerad av Vegan Society. Kan användas av vegetarianer och veganer. Sprayen innehåller ingen sötning eller aromer. Helhetshälsa   


Maca Powder 100 g eko

Legender berättar hur Inka-folkets krigare åt av rotfrukten före strid då den ansågs ge styrka och kraft.

Ökar uthållighet genom innehåll av ämnen som stärker binjurar- adaptogener

Mineralrikt , vilket ger extra näring och kraft och mindre försurning

Bör inte tas efter 16-17 tiden annars finns en risk att man inte kan sova vid vanlig tid

Kombinera gärna med te på lakritsrot som balanserar binjurarna

Kan kombineras med Ny balans eller Sidenticka , ett stressat immunförsvar är en inre stress, precis som inflammationer och candida.

Dosering 1 tsk/dag , som kan delas på 2 ggr för en jämnare effekt - gör en god drink morgon och efter lunch , skapa nya bra vanor som ger dig extra kraft och energi och minskar stress.

Bör inte tas om du tar blodtrycks sänkande läkemedel, hjärtmedicin eller blodförtunnande läkemedel

Inte heller gravid eller ammande då effekten påverkar barnet


Khadi Anti Ageing Herbal Cream  50g

Ljuvlig ansiktscreme tillverkad utfrån Ayur Vedans kunskap. Fördröjer hudens åldrande och tightar upp för att bidra till mjukare och spänstigare look. Reducerar rynkor och åldersfäckar på naturlig väg. Återfuktar och förhindrar förtidaga åldrande.

Aloevera extract, Goat milk, Saffron, Ashwagandha, Apple extract, Almond oil, Wheatgerm oil, Kokum butter Beställ här !

Fyll i det du önskar samt dina uppgifter. 

 Frakt tillkommer med 55 kr på alla beställning, som skickas spårbart. 

Jag återkopplar via mail med totalsumman för din order.

 Endast förskottsbetalning via swish eller bg