Produkter med energi 

Shungit 

Shungit bildades naturligt för ca 2 miljoner år sedan av levande encelliga organismer, i närheten av byn Shunga i Ryssland. Shungit är en unik sten då den innehåller nästan hela periodiska systemet av grundämnen och även fullerener, en kolbaserad molekyl som har viktiga medicinska egenskaper. Shungit sägs läka, hela, rena, vitalisera och balansera kroppen och förstärker din egen energi och din frekvens, med det ökar din motståndkraft och ditt försvar. Dessa har en fantastisk energi.

Passande just i denna tid med ökad strålning och högre frekvenser.  Vi behöver produkter som kan stärka och balansera mer än någonsin och allt som påverkar energiflödet påverkar den fysiska kroppen.

För dig som köper en shungit produkt kan också beställa personligt råd om hur du bäst använder den. Då tar jag in via ditt namn, vad du kan göra för att påverka ditt energiflöde som bäst, för att lugna, balansera eller stimulera energin eller bästa placering av pyramid. Som en form av energi behandling. Det finns flera sätt att använda sig av alla olika produkter.

Skriv ditt namn i meddelande och rådgivning 

Önskar du råd för någon annan skriver du deras namn i meddelande och vilken produkt så jag vet med säkerhet vem som ska ha vad. 

 Kostnad rådgivning 100 kr/ namn , och det skickas med dina shungit produkter.


 OBS

Graverade shungitföremål kan innehålla strimmor av pyrit och kalcit som är vanligt förekommande mineraler där shungiten bryts och mängden "strimmor" varierar beroende på vilket strata brytningen sker i. 

Alla shungitamuletter slipas för hand från rå shungit och poleras på alla sidor.

Det man kan tro är skador eller repor är naturligt förekommande minerallinjer i shungiten. Dessa går inte att undvika och framträder tydligare på graverade shungitföremål. Tänk på detta vid köp av halsband att det kan förekomma helt naturliga linjer och mönster .

Och visst är det väl så vi vill ha det , så naturligt som möjligt!



Halsband Flower of Life , 5 cm 195 kr  ( på bilden blänker den men den är sotsvart)     

 Halsband med Livets Träd, 5 cm    195 kr - SLUT

  Mobilsskydd , rund platta 2 cm  79 kr      

 Mobilskydd, Livets Blomma , 3 cm 129 kr 

 Pyramid 5 cm opolerad  vikt 120 g   149 kr  

Pyramid 7 cm opolerad   vikt 300 g 279 kr


 Egenskaper

Neutraliserar elektromagnetisk strålning och skapar ett kraftfullt energifäl

Förbättrar sömnen

Motverkar stress

Verkar balanserande på sinne och känslotillstånd

Blockerar inflöde av negativ energi

Jordande

En shungitpyramid kan användas att skydda hemmet eller arbetsplatsen från elektromagnetisk strålning. Datorer, mobiler, Wifi, mm avger strålning som tros skapa stress i våra celler; vilket kan orsaka oförklarliga sjukdomar, depression, apati, huvudvärk, svaghet, m.fl. Flertalet studier visar även att elektromagnetisk strålning försvagar immunförsvaret och kan leda till en upplevelse av disharmoni i kroppen, exempelvis myrkrypningar i benen.


Skriv i meddelandet vad du önskar beställa - just nu är det problem med att en del produkter faller bort när jag får ordern, tack för förståelsen♥


Spänningar , smärta och muskelvärk !

Amrutanjan Back Pain Roll On    

  Ett kraftfullt och oerhört smidigt liniment!

Lätt att applicera, bara rolla på och låt torka. Ingen massage, inget kladd med fingrarna, inget svid i ögonen. 

 Innehåller naturlig salicylsyra från Vintergröna (Gaultheria procumbens).  Med en frisk doft av kamfer och mentol.


Amrutanjan Pain Balm Extra Strong ( gul burk)  

En väl sammansatt, ayurvedisk salva vid muskelvärk och spänningar. 

Innehåller naturlig salicylsyra från Vintergröna (Gaultheria procumbens). Frisk doft av mentol och citrongräs. 

Verksamma ingredienser: Kamfer, Menthol, Salicylsyra (från Vintergröna), Cinnamon leaf oil, Citronella oil, Clove oil, Eucalyptus oil, East Indian lemongrass oil



Boiron Oscillococcinum  - 6 tuber á 1 g

Oscillococcinum kan används för att lindra förkylning och  influensasymptom och för att förkorta sjukdomstiden 

Töm innehållet i tuben under tungan och låt sakta smälta. 3 doser/dag . Tas 15 min före måltid eller 1 timme efter  och var 6:e timme  

Oscillococcinum är ett homeopatikum registrerat utan indikation Oscillococcinum från Laboratories Boiron, Frankrike, innehåller 6 st engångsdoser med granuler som man låter smälta under tungan. Produkten är ett homeopatiskt läkemedel utan godkända terapeutiska indikationer. OBS! Rek. för barn över 8 år. Innehåll per tub 1 g:Anas Barbariae 200 K , sackaros (0,85 g) laktos (0,15 g) 



Ny Balans - för mer energi !  Helhetshälsa 

Helhetshälsa Nybalans är ett kosttillstkott med vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Nybalans innehåller även biotin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och jod från kelpalg som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner.  Innehåller även havtorn med omega 7 samt Wild Yam.


D3-vitamin Spray 

är en vegansk D-vitaminspray från lav. D-vitamin i sprayform är praktiskt för den som har svårt att svälja och för barn.

D-vitamin bidrar till normal funktion hos immunsystemet; till att bibehålla normal benstomme och normala tänder; och till att bibehålla normal funktion hos musklerna.

1-5 sprayningar, en gång per dag. Sprayas på mat, i dryck eller direkt i munnen.
En sprayning ger 200 IE. Förpackningen räcker då till 150 doser.
Fem sprayningar ger 25 mikrogram D-vitamin. Förpackningen ger då 30 doser à 1000 IE.

Registrerad av Vegan Society. Kan användas av vegetarianer och veganer. Sprayen innehåller ingen sötning eller aromer. Helhetshälsa   



Khadi Anti Ageing Herbal Cream  50g

Ljuvlig ansiktscreme tillverkad utfrån Ayur Vedans kunskap. Fördröjer hudens åldrande och tightar upp för att bidra till mjukare och spänstigare look. Reducerar rynkor och åldersfäckar på naturlig väg. Återfuktar och förhindrar förtidaga åldrande.

Aloevera extract, Goat milk, Saffron, Ashwagandha, Apple extract, Almond oil, Wheatgerm oil, Kokum butter 


Cellsyre Holsitic

När syre binds till vatten kallas det för stabiliserat syre. I Cellsyre är stora mängder syre bundet till vanligt koksalt och löst i vatten i en nästan lukt- och smakfri lösning.

Cellsyre är pH-neutralt (pH=7,2) och har en salthalt under 5 ppm.

Vid invärtes bruk av Cellsyre absorberas syret till blodet i första hand genom upptag i magsäckens slemhinna men också via tunntarmen.

Innehåll

60 ml = cirka 900 droppar.

Syremolekyler (O2) stabiliserat i en pH-neutral (pH=7) lösning av destillerat vatten och koksalt (natriumklorid).

Ingredienser

  • Vatten
  • Syre
  • Natriumklorid


Beställ här !

Fyll i det du önskar samt dina uppgifter och skriv också i meddelande vad du beställer, just nu är det så att en del faller bort och all produkter syns inte när jag får beställningen. 

 Frakt tillkommer med 51 eller 57 kr på alla beställning, som skickas spårbart. 

Jag återkopplar via mail med totalsumman för din order.

 Endast förskottsbetalning via swish eller bg