Butik


Erbjudande  Silverpaket 


Silvergel + Silversalva 50 ml 

250 kr 

(spårbar frakt tillkommer med 65 kr)

Att förebygga, underhålla, återfukta och inte minst avlasta hud och slemhinnor från bakterier och svamp , stödjer och stärker upp både det yttre och det inre. Alla årstider och både vinter och sommar är då vi kan behöva lite extra omvårdnad, och ta hand om vår hud och vårt immunförsvar.

Kolloidalt silver är en fantastisk produkt för egenvård, underhåll och akut. Spraya silver på sår och genom att minska bakterier så påverkas läkning. Silvergelen har ju den fördelen att den stannar kvar och går in i hud- vävnad, och innehåller både hyaluronsyra och aloe vera. Den är fin att ha i ansiktet som alltid är utsatt för väder och vind, och bakterier i förkylningstider, och den kan användas till underliv och området kring, om man har lätt för att få infektioner eller hemorrojder eller tarmstörningar. Detta hänger ofta ihop, med bakterier som sprids.

Fördelen med kolloidalt silver är att det minskar bakterier utan att störa din egen flora, och det finns ingen risk för resistens.

Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som hjälper huden att binda fukt, samt hålla den smidig och elastisk.

Aloe vera är känd för sina mjukgörande, fuktgivande och lugnande egenskaper.

Absorberas snabbt av huden.

Till djur är gelen toppen kring ögon ,nos och öron och vid olika symptom. Både svamp och bakterier syns ofta som missfärgad päls, klåda med fukt eller torka, rinnande ögon eller som på många hundar, tassar /päls som är missfärgade.

Gelen kan också spädas lite om man vill använda den som spray också.

Salvan är fetare och innehåller E-vitamin, som också kan behövas extra , både för djur och människa, då den verkar läkande samt minskar ärrvävnad. 

Denna är fin till torra händer, fötter eller torra trampdynor och ger ett skydd utan att det täpper till, som många andra salvor kan göra. Hudens förmåga att andas och porer som ska renas, vill vi inte stänga till. Den motverkar och minskar svamp och bakterier.Amrutanjan Back Pain Roll-On liniment - SLUT

Ett kraftfullt liniment som är mycket effektivt mot smärta och muskelinflammationer.

Linimentet innehåller naturlig salicylsyra från Vintergröna (Gaultheria procumbens), Kryddnejlika och Capsaicin. Det är dessutom oerhört lätt att applicera - bara rolla på och låta torka! 

Fungerar också mot huvudvärk och förkylning när det appliceras på nacke och hals.

Kan användas upp till 4 ggr/dag, för bästa effekt.

Linimentet har en frisk doft av kamfer och mentol.

Aktiva ayurvediska örter: Kamfer, Menthol, Salicylsyra (från Vinca minor, Vintergröna), Kryddnejlikeolja, Capsaicin (från chilipeppar).Silversalva 

Silversalva från Ion Silver är en naturlig salva som används vid småsår, eksem, torr hud , sprickor, och kan användas både till människa och husdjur. 

Salvan  innehåller kolloidalt silver som verkar bakterie och svamphämmande, tillsammans med aloe vera och den unika emuoljan från emu-fågeln.

Silversalva till småsår och som mjukgörande och skyddande för tassar och händer och fötter.

Silversalvan innehåller enbart naturliga ingredienser och är fri från parabaner, och är ej testad på djur. Emuoljan i silversalvan kommer från emu-fåglar som lever under noga kontrollerade former med tillgång till naturliga betesmarker och naturfoder.

Ingredienser: Kolloidalt Silver, emuolja, aloe vera, allantoin, glycerol, E-vitamin och Eteriska oljor (linalool och citronella)

INCI: Aqua, Dromiceius Oli, Sodium stearoyl lactylate, Aloe barbadensis, Cetyl alcohol, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl stearate, Calendula officinalis extract and Glycerine, Tocopherol, Dehydroacetic Acid Sodium Salt, Lactic acid, Allantoin, Xanthan Gum, Cymbopogon winterianus, Pinus sylvestris, Juniperus communis, Linalool, Colloidal SIlver
Jättenattljus olja 

30 ml  pipettflaska Opella

Den vegetabiliska nattljusoljan innehåller fettsyran gamma-linolensyra (GLA) minst 9 % som är ett viktigt ämne för kroppen och för din hud. Den hjälper till att behålla hudens fukt och ger skydd. Fin olja att använda vid torr hud men även vid eksem. Nattljusoljan är en olja som är torr, den upplevs inte kladdig när du applicerar den. Shungit amulett , Livets blomma  

Shungit är en unik, mycket gammal svart mineral vilken har sitt ursprung i Karelen och har fått sitt namn från byn Shunga som ligger vid Onegasjön. Shungit bildades för ungefär 2 miljarder år sedan men hur är inte helt fastställt men det finns olika teorier kring uppkomsten. Shungit är en sällsynt kolbaserad icke kristalliserad sten vilken innehåller nästan hela periodiska systemet vilket också inkluderar fullerener. Den anses vara den mest kraftfulla antioxidanten, den skyddar celler i våra kroppar från fria radikaler och den kolbaserade molekylen har mycket viktiga medicinska egenskaper.

En magisk egenskap är innesluten i själva ordet "amulett". Amuletter har använts lika länge som mänskligheten själv - våra förfäder har i alla tider använt dem som skydd mot onda ögat och förbannelser. I modern tid används amuletter främst för att skydda kroppens energifält (aura)

Amuletterna har naturliga repor och ådringar eftersom det är ett naturmaterial som har skapats under tryck och under lång, lång tid – det är alltså inget ´fabrikations fel.

Shungit amulett 5 cm i lädersnöre med Livets blomma ingraverad
Akupressur ring

Vi har meridianer som börjar och slutar i våra fingrar och händer. Genom att dra ringen upp och ned stimuelras både energi och cirkulation och du blir skönt avslappnad i händerna.

Blandade färger


Extra gåva till dig !

 Du får 20 % rabatt på kosttillskott Alphaplus

varsågod !

Använd koden: lotta20 , så får du 20% rabatt på kosttillskott, klicka på länken nedan

https://alpha-plus.se/

*

TIPS!

Fantastiskt fin Salvia olja, örter och CBD olja från Greenbalance hittar du här:

https://www.greenbalance.se/Tack för din beställning!

Endast förskottsinbetalning

Porto tillkommer enligt postens tabell och allt skickas spårbart.

upp till 250 g - 54 kr

upp till 500 g - 60 kr

upp till 1 kg - 74 kr

Över 1 kg skickas med DHL och enligt mått och vikt

Du får en bekräftelse på din beställning via mail och faktura på summa inkl spårbar frakt.

Du betalar in i förskott via swish eller bankgiro - se faktura - och jag skickar ditt paket så snart betalningen är synlig.

*

14 dagars ångerrätt på obruten förpackning och returfrakt står du som kund själv för.