Zonterapisulor

En mjuk zonterapisula för alla!

Att jorda sig för att stå stadigare är viktigare än någonsin och en sula med luftkuddar blir som en jordning när fötterna masseras mjukt under tiden man går.

Energin dras ner i fötterna och på så sätt gynna både cirkulation, lymfflöde och den viktiga jordningen.

Att stå stadigt på jorden, ta nästa steg och framgång är den symboliska aspekten, hur väl vi tar hand om våra fötter är den fysiska aspekten. 

Att gå i skor utan dämpning eller med för tunna och platta sulor hämmar vår rörelse och det påverkar våra leder, senor och ryggrad. 

Har man inte stadiga fötter belastas fotled, knäled och handled som kan bli mjuka och veka, då allt detta hänger ihop.

Har man inte mjukt under foten som fångar upp stötar så sliter det mer och förslitningar kan komma med åren. 

Vi behöver alla bra skor och en bra sula, och kan vi inte alltid köpa de bästa skorna så kan vi lägga i en bra sula, som dessutom enkelt kan flyttas mellan olika skor.

Se det som en investering för dig och dina fötter, din rörlighet och din flexibilitet och din väg framåt!


Här följer information från företaget Footpoint:

Zonterapisula MedMera är en bekväm och stödjande sula med stora studsiga massagekuddar som ger en känsla av behaglig massage under fötterna. Sulan formar sig efter individens fot, masserar och ger stöd åt fötterna hela dagen, så att öm- och spändhet minskar

För dig som går och står mycket och för dig som sitter mycket, för denna zonterapisula ger en förbättrad blodcirkulation utan att skada, och du kan gärna börja med kortare stunder och känner efter hur mycket som är lagom för dig om du har större besvär eller nedsatt cirkulation.

Den är gjord i ett material som formar sig efter din fot utan att ge efter för mycket och du kan ha dem när du sitter ner länge och när du rör på fötterna ger det bättre cirkulation eftersom kuddarna är högre vid zoner som påverkar specifika områden.

 För dig som är mycket aktiv och rörlig eftersom de avlastar och dämpar stötar effektivt. 

För dig som inte kan gå alls men har känsel i fötterna, eftersom de ger en viss stimulans till både zoner och nervsystem dock har de inte djupgående effekt som en hårdare sula har. Men börja ändå med tex 30 minuter en vecka för att känna efter vilken effekt du får och justera tid efter ditt behov.

Vi är alla olika och en del behöver en mjukare sula som ändå ger effekt. En kan ha dem några timmar medan en annan person kan ha dem hela dagen.Så prova dig fram för att känna in hur de passar för just dig.


M storlek 39-42 , kan klippas till mindre storlek 

L storlek 43-46 , kan klippas till mindre storlek


Zonterapisulan är framtagen av Foot Point Massage Technology, som är en avancerad dynamisk massageteknik för att ge en exceptionell massage och avlastning för alla typer av fötter. Hela sulan består av ett mjukt EVA-material, i kombination med stora stötdämpande kuddar. De upphöjda kuddarnas storlek variera och är upp till 2 centimeter i omkrets. Håligheternas funktion på undersidan är att stötabsorbera när foten kommer i kontakt med golvet. MedMera-sulans skålade hälkudde som ger komfort till hälen och håller samman dess naturliga fettkudde. Därmed lämpar sig sulorna väl för personer med hälsmärta.

Sulan är utvecklad för att effektivt absorbera stötar, avlasta fötterna och massera foten i samband med belastning på hårt och långa stunder. Därför är det möjligt att använda de även under intensiva aktiviteter. Sulorna fungerar utmärkt för vardagsbruk, såsom på jobbet eller på promenad i skogen.Ett par bambu strumpor skickar jag med som en gåva♥

Bambustrumpor , ekologisk bambu

Våra mjuka och sköna bambustrumpor är tillverkade av noga utvalt ekologiskt bambu, som håller dina fötter torra och svala på ett helt unikt och naturligt sätt. Bambustrumpor känns silkesmjuka mot huden och transporterar fukt bättre än bomull.

Våra bambustrumpor är designade med mjuk resår så att de inte sitter för hårt och lämnar skarpa märken runt anklarna. Detta underlättar även blodcirkulationen ner till fötterna.

Strumpor av bambu passar perfekt om man besväras av fotsvett eller illaluktande fötter, tack vare bambus naturliga egenskaper som gör strumporna fuktighetsreglerande. Detta innebär att fötterna får vara i ett friskt och fräscht klimat under hela dagen. Bambustrumpor passar även utmärkt för känsliga fötter tack vare bambuns lena fibrer som är extra snäll mot huden.

Bambustrumporna finns i en storlek (one size: "37-43) och passar de allra flesta. Strumporna är förstärkta i tårna och hälen för bättre hållbarhet. De är designade med normal-högt skaft för att passa både i kalla och varma vädret.


Pris 499 kr inkl fraktBeställ här !

I meddelande anger du antal om du önskar mer än ett par zonterapisulor

 Endast förskottsbetalning via swish eller bg