Butik


Försäljning av mina favoritprodukter och tillfälliga erbjudande, sortimentet varierar så passa på om du hittar en egen favorit!


Silver Gel med Aloe Vera

200 ml i pumpflaska

En uppmjukande och uppfriskande gel med kolloidalt silver, hyaluronsyra och Aloe vera.

Silver Gel återfuktar och mjukgör din hud effektivt.

Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som hjälper huden att binda fukt, samt hålla den smidig och elastisk.

Aloe vera är känd för sin läkande, mjukgörande, fuktgivande och lugnande egenskaper.

Hyaluronsyra är inte en syra, utan en slags fuktbindande sockermolekyl som finns naturligt i huden. Hyaluronsyra kan binda vatten upp till tusen gånger av sin egen vikt och har varit ett av hudvårdsbranschens favoritämne sedan många år tillbaka. Hyaluronsyra har viktiga funktioner i all bindväv, både i hud, hår, naglar och i kroppens leder.

Här listar jag lite användningsområden:

Den återfuktar och mjukgör vävnad och hud vilket minskar bakterier och svamptillväxt

Lindrar och läker hud och sår

Absorberas snabbt av huden.Lindrar vid torr hårbotten och återfuktar även hårsäcken som sedan påverkar hårkvalitén

Vid mjäll, eksem, klåda vid insektsbett, nässelbett.

Motverkar torr hud och skyddar torr och känslig hud.

Ansiktsrengöring.

Fuktgelé till ansikte och hela kroppen

Efterbehandling vid kroppsutsmyckning som tatuering och piercing.

Rengöring och fuktgivare vid babyvård.

Återfuktande kroppsgelé (även till intima delar då ph värdet ligger på 4,5).

Hämmar bakterier på fötter och i armhålor.

Svalkande och avsvällande ögongelé med återfuktande och anti-ageing effekt med sin höga halt av hyaluronsyra.

Alla kan använda silvergelen om man inte är överkänslig mot Aloe vera , som är en av de mest läkande medicinalväxterna, både invärtes och utvärtes.

Ingredienser: Aqua (dest. vatten), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera) *, Sodium Hyaluronate (hyaluronsyra) **, Dehydroacetic acid (Acett), Colloidal Silver (elektrokolloidalt silver)

* ekologisk ingrediens, ** vegansk ingrediens

*

TIPS!

Köp till en nässprayflaska och häll i Silver gel för punktbehandling, perfekt på husdjur som har päls om man vill behandla sår eller insektsbett. Även smidigt att ha med på resan.
KALIUM PHOSPHORICUM D6

Droppar för den känsliga människan eller för den som är överkänslig eller för den som behöver extra stöd, för att stärka nerverna och det inre.

Kalium phos är ett av de tolv cellsalterna och som kan vara ett av de viktigaste av alla i dessa tider av stress och högkänslighet. Cellsalter är inga homeopatiska medel i sig utan mineralsalter i homeopatisk beredning, vilket gör att de är trygga att använda för alla utan specifik ordination. Ungefär som mineralämnen i finfördelad form, så de kan tas upp lätt via vävnader i munnen och i kroppens celler.

Kalium phos är ett nervsnäringsmedel och ett stärkande salt, som lugnar ner stress av olika karaktär och stärker vid nedstämdhet, depression, utmattning eller efter sjukdom. Vid kraftlöshet och utmattning kan man behöva komplettera med natrium phosphoricum som är ett syraneutraliserande cellsalt - läs längre ned om det.

Kalium phos har många olika effekter som pg av sin stärkande effekt på nervsystem och allt som är av nervös karaktär eller som har med stress att göra kan lindras och lugnas och det gör att både den fysiska kroppen, sinnen och mående förbättras.

Ett barn som lätt får ont i magen när det egentligen handlar mer om känslor än fysiska orsaker, nervös oro, eller vid astma och andningsproblem som ökar vid oro och nervositet.

Den som har scenskräck kan behöva ta dessa droppar tätt inför och sedan en tid varje dag, för att både stärka och minska obehagskänsla.

Egentligen är detta saltet för alla, eftersom alla har ett nervsystem som kan vars mer eller i mindre behov av kalium phos som stöd, och hur ofta känner man själv efter.

Nervösa besvär och nerver, handlar inte alls om att man är svag eller psykiskt sjuk, det handlar om att man kan vara mer eller mindre känslig som individ och detta är förmodligen alla vid olika åldrar och olika tider på året.

Vi påverkas också av det som händer omkring oss, livet i sig kan ha både mer och mindre stress och oro, utan att det för den sakens skull behöver betyda att vi har obalanser. Livet är en berg i dalbana, och ibland behöver man ta lite droppar en tid, efter en åktur eller inför , det viska göra. Så man kan ta dem både förebyggande, i stunden och då mer tätt vid akut oro och nerver, eller som en kur då och då för att stärka nervsystem och kropp och hälsa.

Generell dosering är 5-7 droppar i lite vatten som hålls kvar under tungan en stund eller kan man ta en dos i ett helt glas vatten och smutta tätt av vid mer påtagliga besvär. Dessa droppar innehåller alkohol och bör därmed spädas ut till barn och djur.
Himalaya Herbals Active Fresh Gel flourfri tandkräm

` bästa tandkräm jag haft ! ´

Himalaya Herbals Active Fresh Gel är en fluorfri tandkräm med frisk smak av mentol som verkar både på tandkött och munslemhinna samtidigt som den rengör tändernas emalj så de blir naturligt vitare- utan blekmedel.

När man använder en naturlig och örtbaserad tandkräm kan man snabbt märka positiva effekter om man har svamp eller mycket bakterier i mun, gom eller bihålor.

Man upplever snabbt en renare känsla och med daglig användning minskar plack och stärker och stramar upp tandköttet.

Med minskade bakterier kan också tandfickor läka och man kan använda den för att punktbehandla där man har mest besvär, mellan tandborstnings tillfällena.

Aktiva ayurvediska örter: Miswak, Indisk dill, Fänkål, Kryddnejlika, Kardemumma, Menthol.

*Ayurveda är en komplex vetenskap och de olika örterna kan användas på många sätt och i olika blandningar.

INCI: Aqua, Glycerine, Hydrated silica, Silica, Sodium lauryl sulphate, Peucedanum graveolens extract, Cellulose gum, Menthol, Sodium saccharin, Foeniculum vulgare fruit extract, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Salvadora persica stem extract, Eugenia caryophyllus bud extract, Elettaria cardamomum fruit extract, Fragrance, Sorbitol, Citric acid, CI19140, CI 42053Ferroforte B+C 

Mycket god och välsmakande, absorberas väl, stark, skonsam mot magen. Innehåller järn i en väl absorberbar citratform, järnhaltiga örter och B- och C-vitamin som är viktiga för järnets absorption och utnyttjande. Järn befrämjar bildandet av röda blodkroppar och hemoglobin samt hjälper att minska trötthet och utmattning.

Fantastisk fint innehåll med örter som kroppen kan känna igen och som ger ett bättre naturligt upptag. 


Ingredienser i dygnsdosen (15 ml):
Svart vinbärssaft
Extrakt av åkerfräken som motsvarar åkerfräken 320mg
Extrakt av nässla som motsvarar nässla 185mg
Extrakt av björklöv som motsvarar björklöv 170mg
Extrakt av isop som motsvarar isop 155mg
Sirap
Extrakt av svartkämpar som motsvarar svartkämpar 140mg
Extrakt av citronmeliss som motsvarar citronmeliss 110mg
Honung 590mg
Askorbinsyra som innehåller Vitamin C 75mg (94 %)*
Järncitrat som motsvarar järn 18mg (129 %)*
Syanokobalamin som innehåller Vitamin B12 2,5µg (100 %)*
Riboflavin-5'-natriumfosfat som innehåller Vitamin B2 1,4mg (100 %)*
Pyridoxinhydroklorid som innehåller Vitamin B6 1,4mg (100 %)*
Tiaminhydroklorid som innehåller Vitamin B1 1,1mg (100 %)*
Pteroylmonoglutaminsyra som innehåller Folsyra 200µg (100 %)*
Förtjocknings- och geléringsmedel, Glycerol, Karboximerylcellulosa
Konserveringsmedel, Kalirumsorbat, Natriumbensoat
* av jämförelsevärdet för dygnsdos


Innehåll

500 ml 

Dosering:
1 matsked (15ml) per dag innan måltid. Dosering får ej överskridas.

Förvaring:
Oöppnad flaska kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad flaska bevaras i kylskåp i 2 månader.

Övrigt:
Laktosfri, jästfri, alkoholfri, glutenfri.
Silver Tandkräm - tillfälligt slut!

En fräsch fluorfri tandkräm som är välgörande och effektiv för tandhälsa, tandkött och munslemhinna, som lätt belastad med bakterier,

Kokosolja minskar svamp, virus och bakterier.

Msm renar och stärker vävnader, senor, brosk och mjukdelar.MSM är ett naturligt svavelhaltigt ämne som vi kan ha brist på.

Neem är ett träd som framförallt växer i Indien. I Indien har man varit medveten av neemträdets fantastiska egenskaper i tusentals år. Man har förgäves försökt kopiera det syntetiskt utan att lyckas. Motverkar svamp och ohyra, är anitbakteriell och används ofta i hud och hårprodukter och mycket mer - en universalört i Indien och inom Ayur Vedan.

Bikarbonat är basgörande och motverkar syror och plack.

Silver tandkräm är en välsmakande flourfri tandkräm med kolloidalt silver, MSM, bikarbonat, kokosolja och neem.

Vegansk produkt.

75 ml i miljövänlig förpackning av Grön-PE (sockerrör).

Calcium Carbonate, Glycerin (naturligt), Aqua, Cocus nucifera oil*, Dimethyl Sulfone, Menthol, Sodium bicarbonate, Xanthan gum, Melia Azadirachta Seed Oil*, Colloidal Silver (elektrokolloidalt silver)

* ekologisk ingrediensHymosa Healingcreme

En fantastisk fin och läkande creme som kan användas för specifika besvär eller bara för sitt innehåll av cellsalter, som alla har sina egna läkande egenskaper, för stödjande och underhållande behandling via hud.

Antiseptisk salva för behandling av svårläkt hud, sår, skärsår, blåmärken, blöjeksem, narig hud, självsprickor i händer, nagelband, fötter och hälar, torra läppar m.m

Ingredienser:Vatten, Mineralolja, vit vaselin, cosmolloid vax, PropylenGlycol, glycerylmonostearat, sorbitan isostearate, Cetylalkohol, vit bivax, Imidazolidinyl urea, turpineol, metylparaben, propylparaben, Tea Tree olja, Lavender olja, Calc.sulph., Ferr phos., Kali.mur. Kali.sulph., Silica

Förpacknig:70g  

Prova först salvan i armvecket - rekommenderas för alla produkter som ska användas på hud Tom nässpray flaska 30 ml

Mycket bra till Silver gel och kolloidalt silverShungit amulett , Livets blomma  

Utförsäljning av de sista halsbanden!

Shungit är en unik, mycket gammal svart mineral vilken har sitt ursprung i Karelen och har fått sitt namn från byn Shunga som ligger vid Onegasjön. Shungit bildades för ungefär 2 miljarder år sedan men hur är inte helt fastställt men det finns olika teorier kring uppkomsten. Shungit är en sällsynt kolbaserad icke kristalliserad sten vilken innehåller nästan hela periodiska systemet vilket också inkluderar fullerener. Den anses vara den mest kraftfulla antioxidanten, den skyddar celler i våra kroppar från fria radikaler och den kolbaserade molekylen har mycket viktiga medicinska egenskaper.

En magisk egenskap är innesluten i själva ordet "amulett". Amuletter har använts lika länge som mänskligheten själv - våra förfäder har i alla tider använt dem som skydd mot onda ögat och förbannelser. I modern tid används amuletter främst för att skydda kroppens energifält (aura)

Amuletterna har naturliga repor och ådringar eftersom det är ett naturmaterial som har skapats under tryck och under lång, lång tid – det är alltså inget ´fabrikations fel.

Shungit amulett 5 cm i lädersnöre med Livets blomma ingraverad
Natrium Phosporicum D6 

Cellsalter i droppar Dr Reckeweg 22 ml

Syraneutraliserande cellsalt eller vävnadssalt med många goda egenskaper, för den som behöver då och då eller som en kur en tid. Reglerar gallans konsistens och är därför indicerat vid gulsot, kolik, sjuk huvudvärk och magproblem. Främjar absorption av vatten . Brist gör att urinsyra kan bilda salter i leder och vävnader, vilket orsakar stelhet, smärta och svullnad. Indicerat vid gikt och matsmältningsbesvär från fet eller fet mat. Utsläppen är krämiga gyllengula med liknande beläggning på tungan.


Generell dos 4-5 droppar. För liten mun eller djur räcker 2 droppar och de bör spädas med vatten.Innehåller alkohol. Intas  1-3 ggr/dag eller enligt rekommendation. Kan ej oönskade bieffekter av något slag.

  Khadi Natural Aloevera facial Massage Gel , with liqorice & cucumber - endast 2 st kvar !

Khadi Aloe vera massage gel är väldigt grön och väldigt skön och huden bli både ren och len!

Med läkande aloe vera och örter som bidrar till både svalka och återfuktande ger den skön och mjuk hud, men inte bara det. Gelen har också renande effekt.

De verksamma egenskaperna kan bidra till att skarpa linjer och missfärgad hud kan minska samtidigt som hud och vävnader får en chans att läka.

Naturmedicinskt och personligt är detta en av de bästa produkterna jag själv har använt och jag har alltid en extra liten burk i kylen, för sommar och sol, brännande hud eller om man bränt sig.

För hudbesvär som är varma och heta kan den snabbt dämpa och lugna ner hetta och eld. När något lugnas ner så kroppen får en chans att återhämta, vilket är mycket positivt, eftersom det gynnar läkning.

Och hur bevarar man sommarens solbränna bäst? Det gör man genom att återfukta huden, fukt är det absolut viktigaste när brännan börjar falna.

Har du fotsvett och /eller svamp så använd den morgon och kväll på fötterna och har du hälsprickor så kan du med fördel använda Khadi fotcreme på kvällen och Khadi aloe vera gel på morgonen som en läkande och återfuktande fotbehandling.

Det bästa med denna härliga aloe vera gel är att den innehåller inga kemikalier eller skadliga ämnen.

Info om Khadi Natural: Våra produkter används med 100 % ayurvediska formula. Våra produkter är utvunna från naturliga och växtbaserade ingredienser. Khadi naturprodukter är dermatologiskt verifierade. Övervakad för sin renhet. Inga djurförsök utförda. Vi tror på att använda 100 % ayurvediska formuleringar för våra produkter och ingredienserna är berikade med naturliga och örtextrakt. Khadi är ett certifierat varumärke och är anslutet till KVIC, ISO, WHO och GMP. Det är certifierat från avdelningen för Ayush också.

*

INCI: Aqua, Aloe barbadenis gel, Vegetable glycerine, Aloebarbadenis extract, Withania sominifera, Symphytum officinale, Carbomer, Xylitylglucoside and anhydroxylitol and xylitol, Decyl glucoside, Hydroxypropylmethylcellulose, Tocopherol, Xanthan gum, Fragrance, EDTA, Sodium benzoate, Potassium sorbate, CI 44090, Methylchloroisothiazolinone/Methylisothiazolinone.Back Pain roll on  - Tyvärr slut !

Amrutanjan Back Pain Roll-On liniment 50 ml är ett kraftfullt liniment som är mycket effektivt vid kyla och muskelspänningar och lätt att applicera.
Tack för din beställning!

Endast förskottsinbetalning

Porto tillkommer enligt postens tabell och allt skickas spårbart.

upp till 250 g - 54 kr

upp till 500 g - 60 kr

upp till 1 kg - 74 kr

Över 1 kg skickas med DHL och enligt mått och vikt

Du får en bekräftelse på din beställning via mail och faktura på summa inkl spårbar frakt.

Du betalar in i förskott via swish eller bankgiro - se faktura - och jag skickar ditt paket så snart betalningen är synlig.

*

14 dagars ångerrätt på obruten förpackning och returfrakt står du som kund själv för.