Zonterapi sula 

Ortopedisk zonterapisula med dubbelverkande teknik avlastar och förebygger smärta och trötthet i fötterna. Stötdämpande massagekuddar stimulerar viktiga reflexpunkter i foten och masserar dem för att öka blodcirkulationen och energiflödet i kroppen. 

Stötdämpande ortopedisk zonterapisula av bambu material ger dina fötter komfort och massage med varje steg du tar. Denna zonterapisula passar utmärkt vid besvär med plantar fasciit (hälsporre), nertrampad framfot, trötta fötter samt för att ge ökad komfort. Speciellt framtagen för dig som går på hårt underlag hela dagen.

Ortopedisk zonterapisula LucasPro består av unika, tjocka, effektiva, rundade och formade kuddar med en blandning av VEP och gelmaterial, vilket ger utmärkt dämpning och skön massage. Överdelen är gjord av ett mjukt bambu material som känns som silke mot huden. Materialet reglerar och jämnar ut temperaturen. Känns varmt mot huden under kalla vinterdagar och svalt under varma sommardagar.

Sulans skålformade hälparti ger dig extra dämpning och bra stabilitet samtidigt som den centrerar hälen vid belastning och effektivt stöder hälkudden under hälbenet.

Sulan är särskilt utformad för att lindra och förhindra ett flertal olika fotbesvär, och ger en mjuk massage som ökar energin och det allmänna välbefinnandet.

Denna zonterapisula med mjuka och följsamma massagekuddar vid viktiga zoner avlastar, masserar och aktiverar fotmusklerna. Vid varje steg du tar dämpas stötarna och dina leder skyddas. Sulan är speciellt framtagen för dig som går flera timmar på hårt underlag. Perfekt för arbeten som sjukvård, restaurang, kök och lager. De passar också väl med de flesta typer av skor - även i inneskorna för mer stimulans och mjukt skydd.

Ett zonterapisula som garanterat kommer bli din favorit och som du saknar så fort du inte har dem i skorna.

Storlekar

L 41-45

M 38-41 

Sulorna går bra att klippa till rätt form och storlek


Pris 369 kr inkl frakt


Mjuk zonterapisula i bambu
Mjuk zonterapisula i bambu