Djur & ägare

konsultation

Jag jobbar utifrån naturmedicinen och medialt på distans för att härleda obalanser hos djur och ägare.

Som djurägare vill vi alltid det bästa för våra djur men det är inte alltid så lätt att förstå vad de känner, hur de mår eller om de har ont. Därmed kan man behöva både veterinärundersökning och alternativa behandlingar beorende på orsaker till symptom.

Jag läser av energiflödet och känslor men även kommunikation när djur vill berätta något själv. Det kan låta märkligt men alla djur är naturligt telepatiska och kommunicerar med varandra på detta sätt och på samma sätt kan även jag få prata med djuren.

Vid en konsultation är det faktiskt ägaren energi och hälsa som är viktig för att djuren ska må som bäst. Därför gör jag endast konsultationer med både ägare och djur första tillfället, för att sedan fortsätta med den som behöver det mest, eller båda.

När man läser av energi är det främst en indikation på att något är i obalans. Vilket inte alltid innebär att det finns en fysisk skada eller påverkan, men med tiden störs även kroppens funktioner om man inte bestämmer sig för att börja balansera upp.

Därmed är detta inte ett alternativ till veterinär undersökning som aldrig ska utesluta, men det är ett bra komplement som kan vara avgörande när man inte hittar alla bitar eller orsaker till symptom och besvär.

Om du påbörjar behandling för ditt djur ( och dig själv) så är det viktigt att följa upp och att du inte avbryter behandlingen. En del homeopatmedel öppnar upp för fortsatt behadling och då måste man stänga dörren igen, eller avsluta på rätt sätt så det blir till det bästa för djuret.

Du kan få rekommendation om behandling för ditt djur men du det innebär inte att du är tvungen att tacka ja, det väljer du själv och jag skickar aldrig något utan ditt godkännande.

Att se på djurets energi handlar också om att förebygga så inte symptom eller skador uppstår. Om djuret har en underliggande känslighet för något ämne så kan det ta mycket kraft och när djuret bärjat tappa kraft, är då symptom uppstår eller skador kan öka. 


Ditt namn är också viktigt att ha med eftersom det är via ditt namn jag får in ditt djurs energi. Därför bör den som har mest ansvar för djuret boka konsultationen, som känner djuret bäst. Vilket innebär att du inte kan boka för någon annans djur eller djur som inte bor i ditt eget hem. 

Har du något du undrar över så skriv det innan jag gör konsultationen så tar jag med frågan. Det kan tex handla om djurs beteende, matvanor eller annat de visar som du inte kan förstå eller som är svårt att påverka. För alla beteende är en signal eller ett sätt för djuret att visa något som de inte kan säga med ord. Detta kan jag översätta och förmedla till dig som ägare.

Så det är mycket information att ta in vid en djur och egen konsultation men det kommer också att förändra din syn på saker och ting och kan berika både ditt eget pch djurets vardag och liv.

För alla djur med rädslor av olika slag börjar vi alltid med att minska rädsla, eftersom alla rädslor skapar stress och spänningar och inget kan läkas eller balanseras under stress.

Vid obalanser i kroppen blir djuren ofta mer stressade och spända precis som människor blir, och med det ökar försurning som leder vidare till mer obalans.


*

*Första konsultationen - alltid för dig och ditt djur för att få med hela bilden

Djur + ägare  1100 kr

*Uppföljning 30 min - 650 kr eller enl. överenskommelse

* Flocken, en översikt av hela gruppen djur eller fler än 1 djur- pris enl överenskommelse


*

ps. jag vill gärna ha en bild på ditt djur eller din flock men den skickar du via mail när jag har återkopplat


Info & Villkor

Jag jobbar medialt dvs intuitivt och på distans, därför är det bra om du berättar så mycket som möjligt om djuret vid kontakt.

Jag tar in allt via energi och du får din konsultation via mail. Det finns lite tid för frågor men inte för längre förklaringar eller för nya frågeställningar just då.

Önskar du extra tid så går det fint att boka in efteråt.

Allt påverkas och förändras av väder och vind, klimat och årstid och det som är det bästa just idag kanske inte är det bästa om 2 månader därför är uppföljningen viktig om ett djur har besvär som inte alltid ses eller visas.

Du får konsultationen på mail att läsa i lugn och ro. Du återkopplar inom 3 dagar.

En konsultation ersätter inte veterinärvård eller behov av akut behandling, men kan ge värdefull förebyggande information och en större bild av vad, hur och varför.