DJUR

Konsultation & Kommunikation


När våra djur inte mår bra, har beteende som begränsar deras livskvalité eller är av en ras som kan behöva specifika råd, så kan en djurkonsultation ge både dig och ditt djur en bättre kommunikation och mer harmoni.

Vissa raser har mer eller mindre medfödda begränsningar och det kan vi påverka genom att se på egenbehandling och hur du bäst hjälper ditt djur.

Många djur en tidig påverkan från modern eller finns det trauman i livet som behöver balanseras och det kan vara fysiska skador och ingrepp eller händelser som skapat rädslor eller ett visst beteende.

Många djur får inte en chans att läka ut tidigare trauman då man inte vet vad som hänt eller vad som skrämt eller hur en situation har påverkat dem i tidig ålder och då kan en djurkonsultation ge svar.

Ditt eget mående eller obalanser kan också påverka din hund, katt eller din häst och är det något specifikt som kommer upp så förmedlar jag även det.

Alla djur har valt sin ägare och varför, det kan du också få veta om det är viktigt eller vid rätt tillfälle, så det kanske inte kommer upp vid första tillfället.

Om djuret själv vill berätta något så förmedlar jag det, då jag också kommunicerar med djur. Dock är det inte det huvudsakliga syftet vid konsultationen och ett helt annat sätt att arbeta på, men bli inte förvånad om något berättas.

Om du är tveksam till behandling så kommer det att speglas i djurets behandling och du kan välja om du önskar behandling eller ej för ditt djur vid din bokning.

*

Du skriver lite om djuret samt namn, ålder, ras och vill du skicka med en bild är det bra för då kan mer bli tydligare för mig vid konsultationen. 

Annars kan du beskriva färger och teckning och ev detaljer som kan vara viktiga att få med. Som ägare vet man hur djuret ser ut och tänker inte alltid på saker som kan vara av betydelse.

Jag ställer fler frågor om jag behöver.

Se detta mer som en rådgivning än en behandlingsform för ofta kan man med enkla medel och små förändringar göra stor skillnad.


En konsultation kan bidra till förändringar vid rädslor, osäkerhet, allergier och överkänslighet, hudproblem, tillväxt och uppbyggnad och mycket mer, eller bara för att balansera upp mindre svagheter för bättre hållbarhet och hälsa, för er båda♥

Alla konsultationer ser helt olika ut eftersom alla behöver olika saker. 

Djur är individer precis som vi människor och det passar inte alltid att följa allmänna råd bara för att det är ett visst djurslag, en viss ras eller typ av djur - men vi kan alltid lära oss mer och öka vår förståelse genom att göra en djurkonsultation och på så sätt få bättre balans.

Ju bättre du förstår vad ditt djur behöver desto bättre för er båda♥

Välkommen med din bokning !

*

Grundkonsultation: här ingår inte tid för att ge råd om byte av foder eller jämförande mellan olika märken eller annat. Idag finns så många olika märken och olika näringstillskott och alal med olika innehåll. Vill du ha extra råd om foder så kan du välja till detta från början eller i efterhand, efter konsultationen.


Obs Prishöjning från 1/9  på alla tjänster! 

Info & Villkor

Jag arbetar intuitivt och på distans och endast via mail och du får konsultationen så.

Du får konsultationen via mail och du kan ställa vissa frågor i efterhand så det blir rätt, dock inga som inte har med konsultationen att göra.


Du kan inte ställa frågor om andras djur.

En djurkonsultation avser max 2 månader om inget annat ses, och uppföljning kan endast göras 2 gånger efter en konsultation, därefter krävs en ny konsultation för att få med en ännu större bild. Så även om du gjort en konsultation tidigare för ditt djur, så kan detat kommma att förändras med tid, för precis som vi förändras av ålder och tid, så gör även djuren.

Uppföljning kan endast bokas via tidigare kontakt och vi avtalar då redan innan om ev uppföljning inom 2-6 veckor och pris enligt avtalat från 350-500 kr om inte en helt ny konsultation behövs.

Om något förändras under behandlingens gång tex skada, veterinärbehandling, ändrad livssituation eller sjukdom så bör du höra av dig för att justera eller ändra behandling , vilket alltid påverkas av större förändringar i det inre eller yttre omständigheter.

Vi kan inte utgå från ett tidigare tillstånd , vi balanserar och behandlar alltid efter nuvarande tillstånd.

Om ditt djur är skadat eller är sjukt bör du i första hand vända dig till veterinär eller djursjukhus. 

Avbokning görs senast 3 dagar innan avtalad dag för att lämna plats åt ett annat djur.