Naturmedicinsk Konsultation

Naturmedicin & Homeopati


Naturmedicinsk Konsultation

Vid en konsultation så får man information som man kan ha nytta av året om eller vid nästa gång symptom kan uppstå eller vid samma klimat eller årstid, och för varje år får man en större läkning med den personliga utveckling som sker. 

Se det som nycklar som kan öppna nya dörrar i kombination med mer balans och läkning.

Vi har alla ett energisystem i kroppen som vi kallar meridianer inom naturmedicinen.

Den energin kan avläsas via olika undersökningsmetoder men även utan det fysiska mötet, om man som jag arbetar intuitivt och på distans. Jag tar in din energi via ditt namn och med hjälp av de frågor du får besvara, lägger vi pusselbitar på plats för att skapa en helhetsbild över just din kropp och energisystem.

Jag jobbar intuitivt och med den naturmedicinska filosofin om de olika elementen, samt många års erfarenhet via konsultationer men även andra andra läkningsmetoder. De behandlande medel jag rekommenderar är främst homeopatiska medel, men även näringstillskott och örter kan rekommenderas.

Vi lägger en del av ditt hälsopussel och ser vad som pågå just nu. Det är inte alltid man når orsaker vid första eller andra tillfället eftersom man alltid börjar med avlasta det som är belastat, lugna det som är stressat och stärka det som är försvagat.

Jag ser också på störningar inom olika områden som miljö, kost och extra näringsbehov eller om det finns känslor som behöver synliggöras, som också är energi.

Årstid och väderlek påverkar oss alla på olika sätt och var vi bor kan vara en del i återkommande eller kroniska besvär.

Känslor och tankar kan också störa kroppen harmoni och energi. Här ser vi på det som är aktuellt att lyfta och synliggöra.

Var och ens resa och behandling skiljer sig åt och det innebär att vi kan behöva justera behandling eller göra en uppföljning helt efter ditt behov och det som pågår just nu och efter årstid och klimat eller händelser i livet.

*

Hur fungerar det ?

Du gör din bokning och skickar iväg.

 Vi bokar in en dag då jag gör din konsultation och den får du skriven i text via mail.

Du återkopplar och kan ställa frågor men endast om det som är aktuellt för konsultationen och inte nya frågeställningar, vi börjar där du är just nu.

Sedan går vi vidare därifrån.

*

MENU

*Naturmedicinsk konsultation

Här ser vi på den stora bilden och du får förklaringar och information om nuvarande pågående syndrom och symptom. Vi utgår från just nu och lägger upp behandling utifrån det.*Uppföljning- justering av behandling

Vi fortsätter med din behandling i den takt kroppen behöver för att stödja kroppens läkning. Uppföljningar bokas in för att det ska finnas tider för dig som är under pågående behandling.

Här tar vi med det som är aktuellt för nu utan djupare förklaringar, eftersom det då skulle behöva mer tid.

Du kan flytta tiden vid behov , för att säkerställa att tid finns.

Uppföljningen bokas alltid i samband med nu behandlingsförslag. Du mailar 2 dagar innan med uppdatering om hur du upplevt behandlingen och vad du främst behöver hjälp med.

Vid kortare tid för justering av behandling kan ett medel-droppar ingå.

Vänligen läs info längst ned på sidan.Vilkor & info

Jag jobbar endast på distans och via mail.

Du kan inte boka för annan vuxen person men boka gärna för ditt barn,under 18 år. Beroende på besvär och ålder så kan de själv vara mer eller mindre delaktiga.

Avbokning senast 2 dagar innan bokad dag så någon annan kan få den tiden.

Förskottsbetalning om inget annat avtalats och inbetalningen görs senast 3 dagar innan bokad dag. Vid uppföljning görs betalning inom 3 dagar efter och du får faktura via mail.

Du återkopplar senast inom en vecka efter din konsultation så jag har utrymme att återkoppla igen inom kort.

*

Tänk på:

Du bör inte använda egenbehandlingar eller kurer samtidigt som du är i behandling utan att meddela detta. Allt man intar som har en specifik verkan och riktning, kan störa. Som tex kosttillskott, örter, teer med viss verkan eller andra hälsopreparat. Det innebär inte att de är skadliga eller fel- endast att de kan störa pågående behandling om de har en specifik riktning. Även andra homeopatiska medel kan ha en störande effekt och bör inte blandas, även akupunktur och frekvensbehandling kan också påverka. Men berätta om ev annan behandling så ser vi på det också.

*

Uppföljningar 

Uppföljningar kan göras inom max 2 månader för att följa flöde och årstid - eller enligt överenskommelse.

Uppstår nya besvär -skador eller sjukdom så är det just det vi behöver se på, och då kan det vara aktuellt att pausa pågående behandling för att tillfälligt behandla det pågående symptomet. Vi jobbar med kroppen och det som är mest aktuellt just nu.

*

Om du tar läkemedel är det ditt eget ansvar att fråga din läkare om annan behandling anses lämplig då det är skillnad på naturmedicin och skolmedicinska läkemedel och behandlingar.

Detta är ett av många sätt att se på kropp och hälsa, vilket inte utesluter traditionell akut och läkarvård. Det som behövs bäst just då blir den bästa behandlingen om akuta besvär eller skador uppstår. 

*

Priser frrån Juni  2023

Naturmedicinsk konsultation  1200 kr - inbetalas i förskott 


Uppföljning inom 2 månader   700 kr *

Kostnad för medel tillkommer.

 Jag blandar ofta egna medel och har ett lägre pris än färdiga produkter. Det viktiga är dock att var och en får rätt medel.

 Porto enligt postens tabell och paket skickas alltid spårbart.

Faktura på produkter  - betalning 10 dagar