Naturmedicinsk Konsultation

Naturmedicin & Homeopati


Naturmedicinsk Konsultation

Vid en konsultation så får man information som man kan ha nytta av året om eller vid nästa gång symptom kan uppstå eller vid samma klimat eller årstid, och för varje år får man en större läkning med den personliga utveckling som sker. 

Se det som nycklar som kan öppna nya dörrar i kombination med mer balans och läkning.

Vi har alla ett energisystem i kroppen som vi kallar meridianer inom naturmedicinen.

Den energin kan avläsas via olika undersökningsmetoder men även utan det fysiska mötet, om man som jag arbetar intuitivt och på distans. Jag tar in din energi via ditt namn och med hjälp av de frågor du får besvara, lägger vi pusselbitar på plats för att skapa en helhetsbild över just din kropp och energisystem.

Jag jobbar utifrån den traditionella österländska naturmedicinen i kombination med egen kunskap och många års erfarenhet via konsultationer och behandlingar. De läkande medel jag använder mig av är främst homeopatiska medel, men även näringstillskott och örter om det är det bästa för dig.

Om du inte känner till naturmedicinen, eller den österländska filosofin, som också benämns som TCM, så påverkar det inte den behandling vi tar ut för dig.

Jag lägger en del av ditt hälsopussel och ser vad som pågå just nu och då läser jag av din energi och om det finns störningar, var och varför. Det är inte alltid man når orsaker vid första eller andra tillfället eftersom man alltid börjar med avlasta det som är belastat, lugna det som är stressat och stärka det som är försvagat.

Jag ser också på störningar inom olika områden som miljö, kost och näringsbehov eller om det finns känslor som behöver synliggöras, som också är energi.

Årstid och väderlek påverkar oss alla på olika sätt och var vi bor kan vara en del i återkommande eller kroniska besvär.

Känslor och tankar kan också störa kroppen harmoni och energi. Här ser vi på det som är aktuellt att lyfta och synliggöra.

Var och ens resa och behandling skiljer sig åt och det innebär att vi kan behöva justera behandling eller göra en uppföljning helt efter ditt behov och det som pågår just nu och efter årstid och klimat eller händelser i livet.


*


Hur fungerar det ?

Du gör din bokning och skickar iväg.

 Vi bokar in en dag då jag gör din konsultation och den får du skriven i text via mail.

Du återkopplar och kan ställa frågor men endast om det som är aktuellt för konsultationen och inte nya frågeställningar, vi börjar där du är just nu.

Sedan går vi vidare därifrån med behandlingsupplägg eller det som är aktuellt för just dig.


*

MENU


*Naturmedicinsk konsultation 

Här ser vi på den stora bilden och du får förklaringar och information om nuvarande pågående syndrom och symptom


*Uppföljning 

Vi fortsätter med din hälsoresa i den takt kroppen behöver och behandlar både det långvariga och nuvarande symptom för att stödja kroppens läkning. Uppföljningar bokas in för att det ska finnas tider för dig som är under pågående behandling.

 Du kan flytta tiden vid behov.

 Uppföljningen bokas alltid i samband med nu behandlingsförslag. Du mailar 2 dagar innan med uppdatering om hur du upplevt behandlingen och vad du främst behöver hjälp med. 


*Ny konsulation

För dig som varit i behandling de senaste 12 månaderna och som behöver en ny konsultation. Vi börjar där du är just nu.

Har det uppstått nya symptom eller besvär som du behöver få hjälp med?

Eller fortsätta balansera upp kropp och energisystem ?

Symptom kan behöva lugnas och dämpas, energi kan behöva aktiveras eller stimuleras.

Fukt kan behöva torkas upp och det som är torrt kan behöva återfuktas.

Vind ska stillas och det som står stilla behöver mer rörelse.

Oavsett om du har symptom eller ej, så kan kroppens energisystem behöva stöd eller avlastning.

Detta är inte som en stor Naturmedicinsk konsultation men en bra start och återkoppling.


Vänligen läs info längst ned på sidan.Vilkor & info

Jag jobbar endast på distans och via mail.

Du kan inte boka för annan vuxen person men boka gärna för ditt barn,under 18 år. Beroende på besvär och ålder så kan de själv vara mer eller mindre delaktiga.

Avbokning senast 2 dagar innan bokad dag så någon annan kan få den tiden.

Förskottsbetalning om inget annat avtalats och inbetalningen görs senast 3 dagar innan bokad dag. Vid uppföljning görs betalning inom 3 dagar efter och du får faktura via mail.

Du återkopplar senast inom en vecka efter din konsultation så jag har utrymme att återkoppla igen inom kort.

*

Tänk på:

Du bör inte använda egenbehandlingar eller kurer samtidigt som du är i behandling utan att meddela detta. Allt man intar som har en specifik verkan och riktning, kan störa. Som tex kosttillskott, örter, teer med viss verkan eller andra hälsopreparat. Det innebär inte att de är skadliga eller fel- endast att de kan störa pågående behandling om de har en specifik riktning. Även andra homeopatiska medel kan ha en störande effekt och bör inte blandas, även akupunktur och frekvensbehandling kan också påverka. Men berätta om ev annan behandling så ser vi på det också.

*

Uppföljningar 

Uppföljningar kan göras inom max 2 månader för att följa flöde och årstid - eller enligt överenskommelse.

Uppstår nya besvär -skador eller sjukdom så är det just det vi behöver se på, och då kan det vara aktuellt att pausa pågående behandling för att tillfälligt behandla det pågående symptomet. Vi jobbar med kroppen och det som är mest aktuellt just nu.

*

Om du tar läkemedel är det ditt eget ansvar att fråga din läkare om annan behandling anses lämplig då det är skillnad på naturmedicin och skolmedicinska läkemedel och behandlingar.

Detta är ett av många sätt att se på kropp och hälsa, vilket inte utesluter traditionell akut och läkarvård. Det som behövs bäst just då blir den bästa behandlingen om akuta besvär eller skador uppstår. 

*

Priser 2023

Naturmedicinsk konsultation  1100 kr - inbetalas i förskott

Uppföljning inom 2 månader   700 kr

Vid kortare kontakt debiteras pris efter tid.

*

Faktura produkter  - 10 dagar i samband med tjänst , annars förskottsinbetalning.

Behöver du som kund något länge tid för betalning av faktura så maila mig - allt är möjligt!