Vägledning & Coaching

Här erbjuder jag riktade vägledningar för klarare svar ,

Du bokar längst ned på sidan


Naturmedicinsk Vägledning

Här ser vi på ditt energiflöde och meridianer och hur det påverkar dig just nu.

jag jobbar intuitivt och tar in din energi och förmedlar  till dig.

Även om man haft obalanser länge börjar vi med att stilla vind, lugna hetta, svalka eld, rena vatten och balansera jord.

Du kan få förslag om närings tillskott och andra viktiga medel och även egna åtgärder- det du själv kan göra för att stödja en bättre balans i kropp och energi.

Jag ser också vilka cellsalter som just du behöver för mer balans, du väljer själv om du vill beställa dem.

Du kan skriva vad du har för symptom eller problem, det du önskar ska förändras, så har vi det som utgångs punkt.

Vi jobbar hela tiden i just nu och bit för bit når du mer och mer balans om du väljer att följa upp så länge det behövs. 

Vi är alla olika och hur många gånger du behöver vägledning känner du själv efterhand, och bokar i god tid för att få en god effekt av det du gör.

Du är inte under behandling hos mig, utan har eget ansvar och gör egna val. 

De råd du får är det som hjälper dig, och du läker dig själv på detta sätt.


                                                             Pris:  600 kr  ca 30 minuter
Vägledning & Coaching 

För dig som både vill få mer balans fysiskt, ditt inre och energiflöde men också få långvariga förändringar med personlig utveckling och coaching.

Vad har du för möjligheter och var, vad eller hur begränsar du dig?

Går det att påverka och hur kan du bäst göra det?

Hur kommer du bättre i kontakt med ditt eget inre och sanna jag?

Hur kan du få framgång och hur går du framåt?

Finns något som hindrar dig från barndomsupplevelser eller tidigare liv?

Du väljer två områden du vill fokusera på eller förändra med coachingen, skriv dessa i meddelandet när du bokar.

Det blir utgångspunkten för Vägledning & Coaching.

Allt ligger i energin och allt är energi, oavsett om det är fysiska symptom, känslor som tar överhand eller tankar du vill förändra, allt når vi via energin och allt som ligger kring dig i din energi tar jag in och skriver ned till dig.

 Pris: 1100 kr - ca 70 min. Vägledning Kraft

Vi står i och inför stora förändringar, både i våra egna liv och i det stora- världsliga förändringar som påverkar oavsett om vi vill eller inte.

Nya frekvenser som påverkar, både den egna energiförändringen med expanderande och energihöjningar, men också de frekvenser som nu startar upp med 5 G och dess frekvenser.

Energiförändringar och frekvenser kan påverka oss på olika sätt, och ta kraft eller försvaga om vi har ett lågt immunförsvar och/eller nedsatt motståndskraft.

Här får du vägledning om hur du bäst kan fylla på din kraft, ta tillvara på din energi men också om du bör undvika något just nu, som tar kraft.

Med ett starkt försvar klarar vi att möta både dagliga händelser och motstånd men också världens händelser som kan rubba balansen, på ett bättre sätt!

Här kommer jag också att erbjuda dig en personlig blandning av Kraft pulver. Örter,bär och frukt i pulverform som passar just dig så din kropp får snabb energi och rätt näring på ett enkelt sätt. 

Eller en kombination av cellsalter som passar just dig. Oavsett vilket det blir så väljer du själv om du önskar att jag skickar det.

Tid 30 minuter - 600 kr

Du kan inte ställa följdfrågor men boka mer tid vid behov

Info Vägledning

All kontakt sker via mail och alla tjäönster betalas i förskott , 5 dagar

Jag kan rekommendera näring, örter och även homeopatiskt men det innebär inte att du är under min behandling.

Du kan inte ställa följdfrågor eller nya frågor efteråt - endast om det är kopplat till ev rekommendationer om närin g/annat eller om något är oklart vid egenbehandlingsråd

Behöver du extra rådgivning går det att boka-du kontaktar mig då via den Vägledning du fått. Kostnad 200 kr/10 minuter  - du får ange vid kontakt hur mycket extra tid du önskar.

Ta med dig informationen och låt den vila och omvandlas om allt inte är klart för dig just när du läser , och börja med de råd du ev fått vid din vägledning,

Förstår du inte naturmedicinens språk till fullo har det ingen betydelse- kroppen svarar ändå på sätt stimulans och det du fokuserar på är det som får energi.