Om...


 Vem är jag ?

 Lotta kallas jag och arbetar med intuitiv vägledning och med naturmedicinen som bas. 

Vid en naturmedicinsk vägledning ser jag din energi och det som finns omkring dig och jag beskriver det med hjälp av naturmedicinens språk och de olika klimaten, syndromen och elementen.

Jag jobbar med hela bilden och helhet: fysisk, känslomässigt, mental och själsligt eftersom allt hör ihop och inget kan separeras.


Jag jobbar på distans och via ditt namns energi tar jag emot information som jag sedan förmedlar till dig.

Jag kanaliserar även information och budskap som är personligt för just dig och din själsenergi.

Allt är energi!  

Genom att man tränar upp sin förmåga blir man bättre och bättre på att tolka det man känner, ser eller hör. 


Jag har valt att inrikta mig vägledningar på mitt eget sätt, för att öppna upp dörrar, synliggöra det som är dolt och hjälpa dig till bättre balans och mer kraft.

När vi har obalanser mår vi inte bra eller har så kan vi ha fysiska symptom eller känner vi oss inte i form eller riktigt lyckliga.

 Energin i kroppens meridianer kan hamna i obalans av många olika orsaker och ju längre obalansen pågår desto mer påverkar det sedan den fysiska kroppen. 

En fysisk påverkan eller att må dåligt , har i regel börjat långt tidigare energimässigt och när väl kroppen signalerar så har det uppstått obalans.

 Genom att då och då balansera upp och se över, så kan man upprätthålla energi och hälsa på ett hållbart sätt. 

Att ta hand om sig innan man blir sjuk, utmattad, belastad eller försvagad kallar vi friskvård och underhåll.

 Det är då vi alternativ terapeuter kan hjälpa på bästa sätt och samtidigt gynnas din personliga utveckling när du kommer i kontakt med energi, känslor och tankar.

Genom åren har jag jobbat med naturmedicin, örter, näring, homeopati, massage, healing, akupressur, tidigare liv, själs readings, djurkonsultationer och djurkommunikation samt vägledningar inom många olika områden. 

Under denna resa har jag också kommit att lära mig många olika sätt att egenbehandla och det får du med dig om det behövs extra verktyg.

Så allt jag själv varit i kontakt med på min livsresa är det jag kan erbjuda dig, och jag fortsätter min egen utveckling hela tiden genom det jag möter hos andra, som gör att jag också upptäcker mer om mig själv. 

Vår personliga resa pågår genom hela livet och den är ganska spännande.


Jag erbjuder även distans utbildningen Årshjulet för terapeuter, där jag delar med mig av naturmedicinen från mitt perspektiv och med de erfarenheter jag har med mig. 

Inte för att andra ska arbeta som jag gör, utan för att förstärka sitt eget arbete och behandlingar vilket ökar bredden och kunskapen vilket gynnar kunden som behöver hjälp eller råd.

Efter Årshjulet kan man välja att fördjupa sig mer via Livshjulet, som är en kombination av naturmedicin och personlig utveckling.


Hoppas vi hörs igen och att våra energier möts♥


Följ mig gärna på facebook och min sida heter:  lottalinden.seBilden är från ett reportage i  tidningen Nära för många år sedan