Om mig


Jag är en kvinna mitt i livet som alltid har haft djur och natur omkring mig, och har mina fötter väl förankrade i Skånes jord.

Jag är också en mamma, en dotter, en syster, en vän och mycket mer- mellan himmel och jord !

Det jag arbetar med är också en del av den jag är eftersom det inte går att separera , naturmedicin och energi är ett förhållningssätt och en känsla som alltid är närvarande.

Men en kort beskriving kommer här.

Min vandring i den alternativa världen började med en stor lust, passion och behov att både odla och lära mig om örter och naturens eget apotek. 

Det ledde vidare till att jag utbildade mig till Naturteapeut och jag kom då också i kontakt med den Österländska filosofin och naturmedicinen, akupressur meridianer och energi.

Jag startade massage, healing-massage och därefter näring, kosttillskott och homeopatiska medel.

 Men min ursprungliga önskan och vilja att jobba med det som läker, ledde till att jag i takt med att jag ställde frågor också behövde gå vidare på min egen väg.

Då släppte jag de fysiska behandlingarna och 

det ledde vidare till Konsultationer för både människor och djur, Djurkommunikation, Tidigare liv och mer och mer kanaliserad information.

Nu jobbar jag med  intuitiv vägledning, coaching, kanalisering och utbildning men mitt arbete är i ständig förändring.

Jag jobbar intutivt och på distans med alla mina tjänster.


Obalans i energi , kroppens meridianer och i celler påverkar oss på olika sätt och kan visa sig fysiskt , känslomässigt och mentalt eller kan det löpa som en röd tråd genom livet .

Då och då upprepar vi mönster som speglar något inom oss eller utåt och utom oss.

Det finns många vägar till läkning och denna vägen är min väg och min universella utbildning är oändlig och i rörelse.

Det som läker är läkemedlet ...en behandling, en tjänst eller ett medel passar inte alla och därför behöver vi flera olika synsätt och behandlingsområde , för vi är alla unika.

Det finns inte endast en sanning, det finns oändligt många...och det finns en förklaring till allt vi undrar över men svaret är individuellt och personligt.


Lotta 

Bilden är från ett reportage i  tidningen Nära för många år sedan