Om...

Välkommen till lottalinden.se som är min hemsida!

 Vem är jag då ?

 Lotta kallas jag och arbetar med vägledningar, intuitivt och med naturmedicinen som bas. 

Det innebär att jag vid en vägledning beskriver ditt inre klimat, din energi och syndrom med det vi kan se och uppleva utanför vårt hem, i naturen. 

Jag jobbar på distans och via ditt namns energi får jag information som jag sedan förmedlar till dig. 

Allt är energi!  

Genom att man tränar upp sin förmåga blir man bättre och bättre på att tolka det man känner, ser eller hör. 

Jag har valt att inrikta mig vägledningar på mitt eget sätt, för att öppna upp dörrar, synliggöra det som är dolt och hjälpa dig eller ditt barn eller djur till bättre balans och mer kraft.

När vi har obalanser mår vi inte bra eller har vi fysiska symptom.

 Energin i kroppens meridianer kan hamna i obalans av många olika orsaker och ju längre obalansen pågår desto mer påverkar det sedan den fysiska kroppen. 

En fysisk sjukdom eller att må dåligt , har i regel börjat långt tidigare energimässigt och när man väl kroppen signalerar så har det uppstått obalans.

 Genom att då och då balansera upp och se över, så kan man upprätthålla energi och hälsa på ett hållbart sätt. 

Att ta hand om sig innan man blir sjuk, utmattad, belastad eller försvagad kallar vi friskvård. När vi blir sjuka söker vi sjukvård som i regel oftast jobbar enbart med att ta bort eller dämpa symptom men sällan med råd om hälsa, egenbehandling eller livsstil.

 Det är då vi alternativ terapeuter kan hjälpa på bästa sätt och samtidigt kan du lära känna din egen kropp bättre och utvecklas personligt.

Genom åren har jag jobbat med naturmedicin, örter, näring, homeopati, massage, healing, akupressur, tidigare liv, själs readings, djurkonsultationer och djurkommunikation samt vägledningar inom alla olika ämnen. 

Under denna resa har jag också kommit in på många andra olika behandlingsformer samt egenvård så jag också kan ge dig verktyg på vägen.

 Ibland kan det viktigaste vara just det du själv kan göra dagligen eller vid behov för att obalanser inte ska öka eller symptom bli akuta.

Jag har även en distans utbildning Årshjulet för terapeuter, där jag delar med mig av naturmedicinen från mitt perspektiv och med de erfarenheter jag har med mig. 

Inte för att andra ska arbeta som jag gör, utan för att förstärka sitt eget arbete och behandlingar vilket ökar bredden och kunskapen vilket gynnar kunden som behöver hjälp eller råd.

Har du någon fråga innan du bokar en vägledning- skicka via kontakt formuläret så besvarar jag så snart jag kan.

Hoppas vi hörs igen!


Följ mig gärna på facebook, där jag skriver om alla möjliga områden men framförallt med naturmedicinens språk och ord.

Sidan heter förstås: lottalinden.se


Bilden är från ett reportage i  tidningen Nära för många år sedan