.

Några rader om mig ...

Jag är en enkel och naturnära person som en gång upptäckte naturmedicinens fantastiska sätt att se på kropp och själ och hälsa.

I orden, uttrycken och speglingarna och symboliken och inte minst för enkelheten - allt kan berättas utifrån naturen själv, det vi har utanför och omkring oss.

Allt föll på plats och det ledde vidare till att jag bit för bit utvecklade mitt eget sätt att arbeta på, med naturmedicinen, intuitivt och på distans.

Varje konsultation är en ny konsultation och varje möte är ett nytt möte och alltid lika intressant , för var och en är unik och har sin egen berättelse, och var och en behöver sin personliga behandling.


Nyfikenhet är min drivkraft och jag vill gärna veta hur, vad och varför, men med åren har jag också insett att det är lika viktigt att vara öppen för det oväntade och det vi inte alltid kan få svar eller förklaringar på och det gör också mitt arbete ännu mer spännade och stimulerande.

 Att jobba fritt och flödande är viktigt för mig och det gör att jag ändrar och justerar på hemsidan i takt med att jag behöver göra förändringar.

Genom åren har jag jobbat med naturmedicin, örter, näring, homeopati, massage, healing, akupressur, tidigare liv och själs readings, kanaliseringar, djurkonsultationer och djurkommunikation mm.

Så detta är lite om mig och jag hoppas vi ses eller möts här eller kanske via facebook, där jag ofta skriver om naturmedicin och om livet!

Kontakta mig gärna via formuläret nedan eller maila direkt :  lottalinden.se@gmail.se 

eller titta in på min Facebooksida:  lottalinden.se 


Jag önskar dig en vacker dag / Lotta

Bilden är från ett reportage i  tidningen Nära för många år sedan.