.

Jag och Gandalf ♥Jag är mitt i livet och har alltid ställt frågor som lett mig vidare till nästa steg.

Djur och natur är och har alltid varit en stor del av mitt liv och allt levande är lika mycket värt för mig - vårt ekosystem är det som binder ihop allt. I det inre och i det yttre.

Jag har arbetat med hälsa och balans sedan 2010 och det har gett mig en större bild av vad hälsa är, för visst är det så att alla behöver olika saker för att må bra. 

Genom åren har jag fördjupat mig i många områden, just för att jag har ställt frågan varför och hur. Akupressur, örtkunskap, näringsterapi, homeopati, energimedicin av olika slag, mediumskap, healing, den fysiska kroppen mm. Min personliga utveckling har lett mig vidare i mitt arbete och det finns alltid mer att upptäcka på livets resa.

Från fysiskt till energi och tillbaka igen- en ständig vågrörelse och där vi befinner oss just nu, är det vi upplever och där vi söker svar.

Något av det viktigaste jag har lärt mig under åren är att vi alla har en förmåga och uppgift i livet och  att det finns många vägar till läkning och glädje, och var och en har sin egen resa att göra.

Den personliga utvecklingen gör att vi växer med vår uppgift och följer vi med i förändringar och vågar förändras, så följer vi också flödet.

Att inte begränsa sig själv är viktigt för att kunna  vara dem vi är och leva fritt och det är så jag också vill leva och arbeta - för att hjälpa andra att se mer av helheten.

Med värme, 

Lotta♥