.

Några rader om mig ...

Jag är en enkel och naturnära person som en gång upptäckte naturmedicinen och kände mig hemma direkt.

I orden, uttrycken och speglingarna och symboliken och inte minst för enkelheten.

Allt föll på plats och det ledde vidare till att jag bit för bit utvecklade mitt eget sätt att arbeta på, med naturmedicinen, intuitivt och på distans.

Varje konsultation är en ny konsultation och varje möte är ett nytt möte och alltid lika intressant , för var och en är unik och har sin egen berättelse, och var och en behöver sin personliga behandling.


Nyfikenhet är min drivkraft och jag vill gärna veta hur, vad och varför, men med åren har jag också insett att det är lika viktigt att vara öppen för det oväntade och det vi inte alltid kan få svar eller förklaringar på och det gör också mitt arbete ännu mer spännade och stimulerande.

 Att jobba fritt och flödande är viktigt för mig.

Genom åren har jag jobbat med naturmedicin, örter, näring, homeopati, massage, healing, akupressur, tidigare liv och själs readings, kanaliseringar, djurkonsultationer och djurkommunikation.

För ett par år sedan startade jag också upp distansutbildningen Årshjulet för terapeuter, där jag delar med mig av naturmedicinen från mitt perspektiv och med de erfarenheter jag har med mig. 

Inte för att andra ska arbeta som jag gör, utan för att ta med sig det man behöver i sin egen verksamhet på sitt eget sätt. 

Så detta är lite om mig och jag hoppas vi ses eller möts här eller kanske via facebook, där jag ofta skriver.

Jag önskar dig en vacker dag / Lotta


Här kan du kontakta mig om du har någon fråga:

Bilden är från ett reportage i  tidningen Nära för många år sedan.