Reading framtid

Information för nästa steg ... 

En reading med fokus på framtid och kommande 2 månader.

Inget vet hur framtiden ser ut men det ligger alltid information som kan ge dig en glimt av de möjligheter som finns för dig eller det som kan komma att spelas upp för att du ska göra ett val eller ta ett beslut i något och ta ut en riktning framåt.

Dina val är det som formar din framtid och det är endast du som kan göra vissa val i ditt liv. Du kan inte göra som någon annan eller som alla andra, de personliga valen kan ingen annan göra åt dig.

Vid viktiga val och beslut får vi ofta en yttre bild för att vi ska förstå att det är dags. Något spelas upp, något händer eller dyker upp som har en symboliskt betydelse för att få oss att förstå, att nu är det dags att välja.

Det kan handla om jobb och utbildning, kärlek och relationer, ekonomi eller fritid eller är det någon anhörig som måste få komma fram och få något sagt, så även ord från någon som gått bort kan komma att skrivas ned till dig.

Så du kan inte ställa frågor i denna reading, så ta emot med tillit och det som inte är klart och tydligt just när du läser det kommer att falla på plats när det faller ut senare. Skulle du vilja ha svar på ännu mer i det som kommit upp, så kan vi boka in extra tid för det. 

Välkommen med din bokning för mer information om framtiden ♥


Jag jobbar på distans och via ditt namn får jag kontakt med din energi och där finns alla svar.

Du får ditt svar och vägledning via mail.

Läs vilkor o info längre ned.

Info och villkor

Du får din reading via mail och kan inte ställa frågor efteråt, men önskar du mer tid och information i något så kan vi boka extra tid för det. (15 min - 350 kr)

Inbetalning görs i förskott och din betalning ska synas senast 3 dagar innan bokad dag.

Skulle du få problem med inbetalningen så maila mig.

Åldersgräns 18 år