Kanaliserad vägledning

för din vandring framåt

Kanaliserad vägledning

För ditt nästa steg eller din fortsatta vandring framåt, din framgång!

 Vilket innebär att jag tar in och skriver ned den information från universum som är viktig på något sätt för dig att ta del av just nu.

Det innebär att det som inte är rätt tid eller gynnsamt för dig att veta mer om just nu, inte heller kommer upp eller kommer det i en annan form, för ditt högsta och ditt bästa.

Vi har alla en egen väg att vandra och våra guider, andevärlden och universum finns omkring hela tiden för att hjälpa oss ta nästa steg eller göra ett bättre val. 

Vi är alltså omgivna av energi som vill att vi lyckas och får framgång i livet.

Dessa energier önskar också att vi följer vårt hjärta så vi blir mer sanna, vi blir mer och mer finstämda, som ett instrument och tonen som hörs är vår egen inre ton och vår själs frekvens som ljuder som ljuv musik, när vi följer vårt hjärta.

Det finns inga genvägar dig men det finns omvägar som ger en fördröjning,  som uppstår när vi inte vågar, inte förmår eller inte förstår, vart vi är på väg. men vi leds alltid in mot den bästa vägen igen och får hela tiden nya chanser och nya möjligheter.

Här väljer du först vilken tidsaspekt du vill få kanaliserad så ser vi vad som är synligt för dig, just då. 

Välkommen att boka din personliga kanalisering för kommande månader.

Den kommer via mail så du kan spara den.

ca 2 månader- 20 minuter - 600 kr

ca 4 månader- 40 minuter - 900 kr

ca 6 månader- 60 minuter- 1100 krFörvänta dig inte att du ska förstå precis allt just nu, men spara din kanalisering och ta fram den då och då eller efter tiden som gått, så förstår du bättre det du kanske inte såg just där och då. 


Info och villkor

Jag kanaliserar via energin i ditt namn och arbetar endast på distans och via mail.

Inbetalning görs 3 dagar innan bokad dag.

Du kan inte ställa frågor efteråt , då är jag inte längre uppkopplad eller inkopplad- men du får gärna återkoppla med ett ord så sluter vi cirkeln.