Försäljning Böcker

Här säljer jag ut (privat)second hand böcker i fint skick- för kropp och själ och personlig utveckling !

Du beställer de böcker du vill och sedan packar jag och ser på bästa pris för frakt.

Betalning via swish till privat nummer 

Har du möjlighet att hämta hos mig i Bjärnum så går det fint !
Nr 2

Makrobiotisk matlagning Eva Johansson

Makrobiotisk matlagning
Häftad bok. Göteborg : Zinderman. 1981. 146 sidor.
Mer än 150 recept
En klar och enkelt introduktion till hur man tillreder en balanserad , makrobiotisk föda, anpassad till vårt klimat och till våra naturliga behov.

Nyskick 75 kr


Nr 3

Levande föda Ann Wigmore

Med recept 1985

60 kr


Nr 5

Naturläkarboken , Raimo Heino

svart bakgrund utan skyddsomslag

1983

60 kr


Nr 6

Aromaterapi , en illustrerad guide

Nyskick

80 kr
Nr 9

Blommornas helande energier. introduktion Dr Bachs blomsterterapi av Göransson, Jirina

Boken ger en inblick i Dr Bachs liv och filosofi samt en noggrann beskrivning av de 38 blomstermedlen och "räddningsdropparna". Boken berättar även om framställningen, olika behandlingssätt och ger många tips om Dr Bachs blomsterterapi för barn, djur och växter.

75 kr


Nr 10

Acupressure Taping

For Chronic Pain and Injuries

av Hans-Ulrich Hecker, Kay Liebchen 2007

Sufferers of chronic pain well know the frustration of treatments involving endless rounds of drugs or expensive physical therapy--that may or may not offer relief. In Acupressure Taping, authors Hecker and Liebchen present a comprehensive guide to a new method of pain treatment--acutaping--which offers a much simpler and more effective alternative. In acutaping, elastic tape is placed over the afflicted area in accordance with related acupuncture points. During the course of normal movement throughout the day, the elastic tape provides a gentle but consistent massage to the inflamed area. Because the skin adheres to the tape, it is shifted against the subtissue during motion, causing lymph tissue to drain and connective tissue to be massaged. The authors show that most bodily dysfunctions can be self-treated through this innovative method. Combining elements of Chinese medicine with osteopathy, acutaping produces a method of treatment for ailments ranging from back pain and tennis elbow to menstrual pain and migraines. Acutaping is an easy and effective treatment--without side effects--that offers welcome relief to sufferers of chronic pain.

Nyskick 120 kr


Nr 11

1001 Naturliga botemedel för hemmabruk

Maxwell Stein

50 kr


Nr 12

Växternas språk

Solöga

Fint skick

80 kr


Nr 13

Feng Shui

Birgitta Tyrberg

75 kr


Nr 14

Stora boken om naturväsen

Cassandra Eason

Pocket

60 kr


Nr 15

Bönens trädgård

Martin Lönnebo

Bönens trädgård ligger dold djupt i varje människas hjärta. Där finns en trädgård som minner om paradiset - med mild värme, försommarblommor och stenar att lägga samman till ett bönealtare. Martin Lönnebo guidar båda vana och ovana bedjare in i själens gröna rum och hjälper sin läsare att upptäcka Guds närvaro, ömhet och allmaktshand i böner som Vår Fader och Jesusbönen.

60 kr


Nr 16

En enkel förändring – Candice O´Denver

"En enkel förändring gör livet lätt" är en bok som kommer att förändra ditt sätt att se på dig själv och världen. Den visar hur vi alltid har tillgång till välbefinnande, lugn och klarhet - utan någon ansträngning.I den här boken presenteras hur en enda enkel förändring i hur vi använder sinnet kommer att ge klarhet, mental och känslomässig stabilitet, insiktsfullhet, medkänsla och förmåga att leva livet på ett optimalt sätt. Den enda enkla förändringen är att ta korta stunder av medvetenhet, klarhet, om och om igen tills det blir kontinuerligt.
Alla människor är medvetna. Genom att betona medvetenheten i stället för att fokusera på synpunkter - tankar, känslor, sinnesintryck och andra upplevelser - upplever vi en djupgående intelligens som är fri från oro och bekymmer och som vet att göra goda val som är till nytta för oss själva, familjen, samhället och världen. När vi får förtroende för medvetenheten får vi tillgång till våra inneboende styrkor, gåvor och talanger och bidrar med dem till gagn för alla. Eftersom medvetenheten, vår sanna natur, är naturligt perfekt behöver ingenting förändras. Ingen ansträngning behövs. Allt vi gör är att instinktivt känna igen detta i korta stunder, många gånger, tills det blir uppenbart hela tiden.

75 kr


Nr 17

Konsten att leva enkelt : zenmästarens 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv

av Shunmyo Masuno

"Gör för sinnet vad Marie Kondo har gjort för städningen"
- Publishers Weekly
Shunmyo Masuno är överstepräst på ett 450-årigt buddhisttempel och i sin succébok Konsten att leva enkelt ger han läsaren 100 enkla, praktiska övningar för att stilla våra sinnen, rensa våra huvuden från mental bråte och göra oss lyckligare. Den tar upp allt från värdet av att se till att snygga till sin skohylla och att plantera en blomma till att praktisera ichi-go ichi-e och zazen. Shunmyo Masuno är även en internationellt berömd trädgårdsdesigner. Han är verksam som professor på en av Japans främste konstskolor och har föreläst på universitet som Cornell, Harvard och University of London.

50 kr


Nr 18

Livets 7 andliga lagar Deepak Chopra

Nyskick, inbunden bok

60 kr


Nr 19

Livets sju andliga lagar för föräldrar Deepak Chopra

Inbunden

60 krNr 23

Öppna ditt fönster 

av Wretman, Johan 

Inbunden bok 243 sidor.

Är människan av naturen för lat för att inse och lära sig övervinna hinder för sin utveckling och frigörelse? Är det rädslan man använder som ett legitimt skäl för att t ex undvika att tala inför en grupp? Skapar fantasin onödiga rädslor inför svåra situationer? Fetma är det ett sätt att kompensera sig om jag anser mig som ett offer för livets orättvisor? Går det att tänka sig smal! Dessa frågor och hur känslor och tidiga svåra upplevelser påverkar vårt sätt att vara och agera i relationer med människor, i beslutssituationer och i föräldraskap, på arbetet m m, behandlar Johan Wretman i denna bok. Man kan lära sig att hantera sitt liv genom att se obehagliga fakta i ögonen. Vågar man också bearbeta dessa kan man uppnå bättre hälsa och bli friare i sitt sätt att möta livet och människorna. Kroppen är en del av själen, där tillståndet ofta återspeglas i fysiska symptom. I boken redovisas flera psykoterapeutiska behandlingsmetoder som givit bestående bot i många fall av fysiska sjukdomar. Johan Wretman är psykoterapeut, verksam på Tallmogården och en flitigt anlitad föredragshållare i ämnet livsattityder och hälsa.

Läsvärd bok i fint skick 

60 kr