Barn & Ungdom

Naturmedicinsk Vägledning

Naturmedicinsk Vägledning

Barn & Unga 

0-18 år


Vi har alla behov av att se över vår balans i kroppen och så även för barn och unga. 

Ofta väntar man till symptom eller besvär uppstår istället för att då och då se över vad som kan behöva tillföras eller göras innan, förebyggande och stärkande.

Allergi och överkänslighet är vanligt idag. Många gånger kan en överkänslighet som man inte är medveten om ligga dold och stressa det inre och immun försvaret. 

Ibland uppstår näringsbrister som med tid skapar obalanser i kropp och/eller mående.

Även omgivning och miljö har betydelse och påverkar våra ungas hälsa och mående, samt den ökade trådlösa tekniken och mobilanvändning som har en tendens att stressa nervsystem och hormoner.

Vi vill alltid våra barns bästa och genom att göra en Naturmedicinsk vägledning för sitt barn eller ungdom får du också råd om vad man själv kan göra, vilka svagheter som finns eller om något är överaktivt och stressat.

När man förstår eller vet så kan man påverka och på sikt bidra till bättre balans och harmoni i det inre, som ofta speglas i det yttre, eller visar sig utåt.

Fördelen med vägledning och råd är att barnet/ungdomen får med sig mer kunskap om egen behandling samt mer självkännedom och mer förståelse för sin kropps självläkande förmåga, om man ger den vad den behöver.

Jag skriver och förklarar med naturmedicinska termer och förstår du inte allt, se dig omkring i naturen så ser du det som pågår i någon form i kroppen. 

Beskrivningar som vind, vatten, eld , hetta eller torka kan beskriva ett inre klimat.


Du skriver barnet/ungdomens namn och ålder i meddelande, och finns det besvär just nu så skriver du även det. Sedan tar vi det därifrån,  jag återkopplar och vi bokar in dag för vägledning.

Du får vägledningen via mail och behöver du ställa följdfrågor så lägger vi till extra tid för det.


Info och villkor

Du kan inte ställa följdfrågor men vi kan boka in mer tid om du önskar.

Inbetalning för vägledning görs alltid i förskott.

Vid akuta besvär kontaktar du först vårdcentral - detta är ingen ersättning för traditionell vård, men ett oerhört bra komplement.