.

Konsultation

Fysiskt & KänslomässigtVi har alla en inre läkekraft som vi kan stimulera om vi förstår vad kroppen vill berätta med symptom eller mående.

Kroppen är en enhet , fysiskt och energi, som inte kan separeras. 

Fysiska obalanser kan ge upphov till känslor,tankar och mående - som är mer energi och vad som är orsaken är inte alltid synlig eller alltid konkret.

Enligt naturmedicinen och de fem elementen handlar allt om energi och det inre klimatet, som även påverkas av det utanför, händelser, miljö och livsstil.

Oavsett orsaker till obalans , så är det viktigt att stärka det som är svagt, lugna ner det som är för starkt eller balansera det som är i otakt.

Den inre harmonin och kroppen naturliga läkekraft kan behöva extra stöd och energi med hjälp av både näring och homeopati, eller det som passar bäst för dig, just nu.

Konsultationen anpassas helt efter dina frågor och det du behöver hjälp med.

 Med mer medvetenhet om det som påverkar dig , så får du också större möjlighet att påverka och göra egna val. 


Jag arbetar som medium och terapeut, med kunskap och erfarenhet vilket gör att jag fösrstår och får information utan att vi ses.  

Du kan välja mellan:


* Konsultation Symptom & Råd

 - vid tillfälliga eller lindriga besvär och få råd om behandling eller åtgärder , eller om du vill ta ett steg i taget. Här går vi inte på djupet utan ser på det som besvärar dig mest för att minska stress eller påverka det som är i obalans.

Behandlingen är individuell och kan innebära homeopatiskt medel, näring eller annat, och ingen uppföljning bokas in.*Konsultation Helhet

med mer information och här ser vi på underliggande orsaker samt förklaringar som kan ge dig mer svar på varför och vad din kropp behöver.

Behandling eller behov med homeopati , näring eller annat eftersom det individuella behovet är det viktigaste.

Egenbehandling- tips och råd som ger dig verktyg framåt, vilket ger ökad kroppskännedom och medvetenhet.

Med möjlighet att boka in uppföljning.


* Konsultation Mamma & Barn 

Barn under 1 år kan få symptom av olika slag och måmga gåmger kommer en del från mammans obalans eller ämnen som överförs.

Det är naturligt eftersom fostret lever i samma kropp och närs av mamman. Ämne som renas via levern kan gå över till fostret och på så sätt kan störningar och obalans uppstå. Om moderna har näringobalans eller brist så kommer det att ge liknande i nästa steg.

Därför är det viktigt att se på både barn och mamma, under amning och upp till 3 års ålder. Här berättar du om de besvär ditt barn har samt egna , eller det du upplevde under graviditet , eller tidigare symtom.


*Konsultation barn & ungdom 


*

*I meddelande berättar du om det du vill ha hjälp med, vi fokuserar på det som påverkar dig mest just nu

*om du är i någon behandling just nu, skriv det, och även om du intar läkemedel , som är viktigt att ha med för att inte störa medicinering. 

*
Här bokar du din konsultation


INFO

Inbetalning i förskott, senast 2 dagar innan bokad dag eller enligt ö.k.

Om du intar läkemedel så prata med din läkare om annan behandling är lämplig.