.

Medial Vägledning Hälsa

Just nu kan du tyvärr inte boka vägledning

Ställ en fråga eller skriv 3 rader om det du önskar få svar på eller vägledas i.

Hälsa är ett stort begrepp, som kan handla om fysiska symptom och känslor eller hur vårt liv ser ut, och det ena utelsuter inte det andra.

Svar på frågor eller vägledning för något, kan ge dig mer förståelse och det som gör att du kan ta nästa steg på livets resa.

Medial information som utgår från de frågor du har eller det ämne du vill att vi fokuserar på. 

Att arbeta som medium är som att ställa in en radio på en specifik station, din energi, och jag har valt att jobba med just hälsa som är ett stort och oändligt varierande ämne, eftersom så många olika faktorer kan påverka oss både fysiskt och känslomässigt. 

Informationen jag skriver ned, ger dig svar på frågor och det kan i sin tur göra att du ser vart du ska ta nästa steg, däremot är det inte mina egna svar - jag är endast en kanal som vidarebefodrar det som du ska veta mer om eller de möjligheter som ligger nära dig just nu eller framåt.

Jag skriver ner allt i text och skickar via mail, så du kan läsa i lugn och ro när det passar dig. 

När du ställer en fråga så öppnar det upp kanalen och så börjar jag skriva ner information ca 30 minuter,och du får sin vägledning under dagen. 

Ställ hellre konkreta frågor för tydligare svar- det finns oändligt många möjligheter för oss alla och det är så det kan presenteras om du inte vet vad du önskar.

Är det något du inte förstår direkt så låt det vila, så brukar det klarna efter en tid.

Om du vill ställa en följdfråga efteråt , så bokar du den tjänsten redan nu.

Jag kan tyvärr inte besvara utan att satt vara inställd på just din frekvens och har oftast möjlighet att lägga till tid för mer svar i efterhand.


*
Info

Inbetalningen görs via swish eller bg , senast 2 dagar innan bokad dag.

Ställer du frågor så gör det gärna så  enkelt och konkret som möjligt för tydligt svar eftersom det finns oändligt med möjligheter .

Du kan inte ställa frågor om andra personer förutom barn under 15 år, eller om din anhörig inte kan kommunicera och boka själv.

Jag kan tyvärr inte besvara följdfrågor eller mail efteråt, om vi inte har bokat in tid för det- tack för din förståelse för det♥

Önskar dig en vacker dag !