Välgörenhet för katter

många bäckar små


VÄLGÖRENHET TILL FÖRMÅN FÖR KATTER

Alla katter har inte samma förutsättningar i sitt liv. En del föds i det vilda eller blir förvildade när de kommer på villovägar.Andra har aldrig haft ett hem eller någon som ger dem kärlek och värme.Men som tur är finns det eldsjälar och föreningar som gör mycket för alla dessa katter, och på detta sätt vill jag bidra ekonomiskt till ett katthem. Vill du vara med och stödja denna förening så är du varmt välkommen att beställa via denna sidan. Sidan hålls endast öppen då jag har tid och möjlighet att ta emot beställningar, med kringarbete som pack och frakt.Men titta gärna in då och då och se vad som erbjuds. Det aviseras också via min FB sida, som du gärna kan följa ( lottalinden.se) och min förhoppning är att kunna erbjuda något en gång i månaden.

Tack för din beställning♥

*

Vackra hängsmycken från Kristallpunkten som bidragit med vackra stenar till ett förmånligt pris. Även 4-pack med svarta obsidianer kan beställas. Begränsat antal av alla produkter och jag kommer att uppdatera så snart något tar slut.( enstaka kvar av varje )

Så, är det kanske någons födelsedag snart eller varför inte redan nu tänka på en julklapp till någon? 

Eller ge dig själv ett vacker hängsmycke med vacker energi!

Ju fler hängen som säljs desto större gåva till katthemmet♥


*

Pengarna går till Malmö/Österlen Katthem med äldre katter och med specialbehov, som därför inte adopteras bort. Föreningen har ingen egen hemsida vilket gör att de kan behöva extra synlighet för att få in gåvor till sitt arbete för dessa katter.Bild 1,2 Golden Healer

Bild 3,4, Tiger Öga guld/blå

Bild 5 Chakra hänge

Bild 6,7 Svart Obsidian 

Bild 8, alla hängena 

Variationer kan förekomma då ingen sten är den andra lik.Hängsmycke Golden Healer

Guldkvarts är en kiseldioxid med gyllene eller gula nyanser på grund av järnoxiden som fångats in i kristallen. Oval/Runt hängsmycken, storlek 3-4 cm .

Kristallen har ett borrat hål på ca 3 mm - lagom att trä på ett smalare halsband eller bambusnöre. 

En vacker gyllene kristall med en unik glasstruktur med sprickor inuti. Detta betyder inte att kristallen är trasig utan att sprickorna är den här kristallens särdrag.
Guldkvarts är en högt vibrerande kristall och kallas för "Golden Healer" - den kan höja din energi, förstärka din motivatio och minska blockeringar som finns i din kropp och i ditt liv.  Den tros stärka vår självkänsla och skapa glädje, överflöd och trygghet inom oss.
Guldkvarts kan påskynda läkningsprocesser då den påverkar oss på ett positivt sätt som gör att vår egen energi expanderar. Guldkvarts har lugna och fina energier som verkar på flera nivåer, och det du behöver mer av kan komma att öka, flödet i ditt liv. En fin sten för solar plexus chakrat som akiverar det du strålar ut och det du tar emot så flödet ökar.

*

Hängsmycke Tiger Öga guld/blå

Ett hängsmycke av Tigeröga guld-blå AA från Sydafrika, med borrat hål på ca 3 mm, lagom att trä på ett halsband eller ett bambusnöre. Dessa är mer guld och mindre blå men variationer förekommer. 
Storlek: 3 cm  Vikt: 15 gr

En guld-blå tigeröga är en blandning mellan en "vanlig" tigeröga och blå tigeröga (som också kallas för falköga).
Kristallen kan verka lugnande och har en maskulin energi som är mer Yangenergi, stark och varm och utåtriktad, vilket kan förstärka din egen yang energi och ditt framåtgående och framgången i ditt liv.
Guld-blå Tigeröga ökar din uppmärksamhet på omgivningen och är särskilt bra att bära när du är i trafiken eller om du vill se en större bild och få mer helhetsperspektiv.
Hängsmycket kan ge dig skydd genom att stärka din egen självkänsla och självförtroende och dina egna unika förmågor vilket ger dig bättre skydd och mer balanserad energi och mer kraft.

Kristallen har en långsam vibration vilket skapar mer lugn och minskad stress så du inte reagerar lika starkt på händelser eller situationer. Håll den i din vänstra hand när du vill samla dig och ta ett lugnt och djupt andetag.
När vi håller i en kristall eller sten med en viss intention så förstärks både våra ord och vår handling eller vårt lugn. Väldigt bra när du behöver sätta gränser i livet.

Färg: gyllene glänsande med blågråa ränder som varierar Alla stenar är olika och med olika färgsammansättning, så som naturen och alla människor är. Unika!
Väldigt svår att fotografera rättvist då den skimrar och ändrar sig med ljus och hur man håller stenen.

*

Hängsmycke Chakra

Vackert chakrahänge med 7 olika sorters naturliga stenar som är innefattade högkvalitativt harts. Den innehåller inte nickel eller bly. Metallhänget är gjort av koppar.

Vikt: 7gr  Längd: 4,5cm

Innehåller 7 naturliga kristaller: röd agat, bärnsten (resin), tigeröga, grön jaspis, turkos, lapis lazuli och ametist.

Hängsmycket kan bäras av både män och kvinnor och passar bäst för medvetna önskningar och med en viss och riktad intention. Du väljer själv vad du önskar och genom att hålla den i din hand med den intentionen så laddar du också smycket med just den energin. Rena den under rinnande vatten en stund varje vecka och sätt ny energi för kommande vecka. Så tar du ut riktning och kan röra dig framåt och mot något, både mentalt och fysiskt.

Kombinationen av de sju chakra kristallerna i ett hängsmycke blir en blandning av de olika kristallernas ursprungsenergi, vilket kan bli väldigt kraftfullt och starkt. Därför rekommenderar jag att du bär det vid speciella tillfällen när du vill lyckas, känna dig starkare och det sätter intentionen för tillfället eller den dagen.

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


*

Svart Obsidian 

Påse med 4 trumlade stenar i olika storlek, totalvikt ca 16-25 g

En kraftfull kristall som kan skydda mot energiförlust och blockera andras energi.

Den kallas också för sanningens sten då den ger oss en möjlighet att se både oss själv och hur verkligheten är ur ett annat perspektiv då den jordande energin ger oss mer mod. Hjälper dig att låta förträngda känslor och destruktiva mönster komma upp till ytan så du kan bearbeta dessa och släppat taget så ny energi kan frigöras när du förlåter dig själv och andra. Frigör ilska,oro och nervositet samt gör dig mer stresstålig när du står i mer balans i dig själv.

Användbar för att skapa skydd och kan minska oro hemmet och det påverkar då alla som lever ihop, för bättre harmoni och mer lugn. 

Svart Obsidian passar dig somhar svårt att släppa det förflutna eller inte kan se klart på dina tidigare upplevelser eller händelser. Minskar hetta och eld som kan uppstå av ilska och frustration och ger då mer inre lugn. Denna sten är alltid användbar för alla med sin jordande energi.Här beställer du och önskar du flera av ett smycke så skriv din beställning i meddelanderutan.

Jag återkopplar med summa och swishnummer. Jag kan endast ta betalningar via swish eftersom detta är en helt privat försäljning för välgörande ändamål. Är det någon som betalar åt dig via sitt nummer så meddela det.

Ditt paket skickas efter inbetalning som görs inom 2 dagar så jag vet hur många som finns kvar i lager.

Porto upp till 100g ingår - därefter tillkommer 25 kr och då skickas ditt paket spårbart( upp till 250g) - vilket också ger en garanti att det kommer fram. Önskar du spårbart oavsett så skriv det i meddelande.Gåvor till katthem

Juli  1660 kr

September 1707 kr