Välgörenhet för katter

många bäckar små


VÄLGÖRENHET TILL FÖRMÅN FÖR KATTER

Alla katter har inte samma förutsättningar i sitt liv. En del föds i det vilda eller blir förvildade när de kommer på villovägar.Andra har aldrig haft ett hem eller någon som ger dem kärlek och värme.Men som tur är finns det eldsjälar och föreningar som gör mycket för alla dessa katter, och på detta sätt vill jag bidra ekonomiskt till ett katthem. Vill du vara med och stödja denna förening så är du varmt välkommen att beställa via denna sidan. Sidan hålls endast öppen då jag har tid och möjlighet att ta emot beställningar, med kringarbete som pack och frakt.Men titta gärna in då och då och se vad som erbjuds. Det aviseras också via min FB sida, som du gärna kan följa ( lottalinden.se) och min förhoppning är att kunna erbjuda något en gång i månaden.


 Begränsat antal av alla produkter och jag kommer att uppdatera så snart något tar slut.


Så, är det kanske någons födelsedag snart eller varför inte redan nu tänka på en julklapp till någon? 

Eller ge dig själv en fin gåva ♥*

Pengarna går till Malmö/Österlen Katthem med äldre katter och med specialbehov, som därför inte adopteras bort. Föreningen har ingen egen hemsida vilket gör att de kan behöva extra synlighet för att få in gåvor till sitt arbete för dessa katter.Bild 1  Livets blomma bergkskristall

Bild 2  Svart Obsidian 

Bild 3 Livets blomma i försilvrat mässing

Bild 4 båda livets blomma smyckena , så man ser skillnaden bättre

*

Livetsblomma hänge - bergskristall


Fint hänge med bergskristall insluten i livets blomma. 

Spännet på toppen är gjord av koppar och basen som håller stenen är zinklegering. Hänget är nickel, bly och kadmiumfri. 

ca 3 cm 

Fantastiskt fint smycke ♥

Endast 7 st 

*

Livets blomma , försilvrat mässing 

Livets blomma, försilvrad mässing.Hänget är 30 mm i diameter.

Hänget Livets blomma - en symbol för helhet, universum och rymmer allt♥

Hänget är nickel, bly och kadmiumfri. 

Endast 3 st 

*


Svart Obsidian 

Påse med 4 trumlade stenar i olika storlek, totalvikt ca 16-25 g

En kraftfull kristall som kan skydda mot energiförlust och blockera andras energi.

Jordande och ger dig bättre förankring, både i kropp, energi och tanke.

Den kallas också för sanningens sten då den ger oss en möjlighet att se både oss själv och hur verkligheten är ur ett annat perspektiv då den jordande energin ger oss mer mod. Hjälper dig att låta förträngda känslor och destruktiva mönster komma upp till ytan så du kan bearbeta dessa och släppat taget så ny energi kan frigöras när du förlåter dig själv och andra. Frigör ilska,oro och nervositet samt gör dig mer stresstålig när du står i mer balans i dig själv.

Användbar för att skapa skydd och kan minska oro hemmet och det påverkar då alla som lever ihop, för bättre harmoni och mer lugn. 

Svart Obsidian passar dig somhar svårt att släppa det förflutna eller inte kan se klart på dina tidigare upplevelser eller händelser. Minskar hetta och eld som kan uppstå av ilska och frustration och ger då mer inre lugn. Denna sten är alltid användbar för alla med sin jordande energi.

*
Här beställer du och önskar du flera av någon produkt så skriv din beställning i meddelanderutan.

Jag återkopplar med summa och swishnummer. Jag kan endast ta betalningar via swish eftersom detta är en helt privat försäljning för välgörande ändamål. Är det någon som betalar åt dig via sitt nummer så meddela det.

Ditt paket skickas efter inbetalning, som görs inom 2 dagar så jag vet hur många som finns kvar i lager - leverans kan ta upp till en vecka, med postens leveransrutiner.


Porto tillkommer på alla beställningar.

 Du kan välja spårbart för att säkra ditt paket då mycket försvinner under julen.Gåvor till katthem

Juli  1660 kr

September 1707 kr 

November 3286 kr