Vägledning 333

.

Vägledning 333


Var befinner du dig just nu på din livsresa?

Har du en inre längtan men vet inte vad, hur eller varför?

Vad får ditt hjärta att sjunga?

Har du brist på energi eller känner du dig stressad?

Önskar du dig mer balans i ditt liv eller har du stannat upp för länge?

Vad hindrar dig från att blomma eller vad bär du på som begränsar din personliga utveckling?

Behöver du vägledning för att komma vidare i livet och har du frågor som behöver svar?

Då har jag något att erbjuda just dig....


Här erbjuder jag dig 3 inbokade vägledningar så du inte tappar din energi och på så sätt får du steg för steg råd och intuitiv vägledning för din personliga utveckling och din själs energi.

Jag ser möjligheter och det som ligger kring dig just nu men också möjligheter lång fram i tiden. När du vet vilka möjligheter som finns kan du göra bättre val och ta bättre beslut som gynnar din livsresa.

Livet består av en mängd val och för varje beslut du tar kan nya dörrar öppnas. När en dörr öppnas uppstår nya möjligheter om du väljer att ta steget över tröskeln och just där är det många som tvekar eller tvivlar. Då kommer ofta frågorna. 

Vår utveckling och vårt vardagliga liv går ofta i 2 månaders cykler. Ibland händer mycket inom den tiden och ibland behöver man pausa lite och ibland känns det som det står helt stilla. Oavsett var du befinner dig på din resa så finns det alltid frågor att ställa och svar att få. Allt som sker har en mening eller ett syfte men vi behöver också vara medvetna om vad det speglar för att bryta mönster och för att kunna välja det bästa och det högsta.

 När själen får näring utvecklas vi personligen som människa för att vi ska göra det vi är ämnade att göra och vara den vi var ämnad att vara. Många gånger under livets resa hamnar vi på villovägar och ibland kommer vi till en återvändsgränd och då behöver vi se nya möjligheter för att styra in på vår rätta och sanna väg igen.

Genom att ha 3 vägledningar inbokade inom 6 månader får du det du behöver just då och framåt.

Vägledningarna görs utifrån de frågor du ställer och med fokus på din  personliga utveckling och din själs längtan.

Inför varje vägledning kan du maila frågor till mig, max 3 frågor,  och senast 2 dagar innan din inbokade dag, och på så sätt får du den hjälp du kan behöva på din resa. 

Har du inga frågor så lämnar vi det öppet för ditt högsta och bästa med information från universum eller dina guider.

Välkommen att boka ♥ 


 Vägledning 333 - personlig och själslig utveckling

2100 kr 

ca 45 min/gång

Ordinarie pris 2400 kr 

Vänligen läs Villkor & Info längre ned innan du bokar!


Villkor & Info 

Vi bokar in en dag för din första vägledning. 

Jag jobbar med denna under dagen och får information via energin i ditt namn, vi har alltså ingen anann kontakt, och alla vägledningar skickas under eftermiddagen.

Jag tar in din energi via ditt namn och jobbar endast på distans och via mail.

Du kan inte ställa följdfrågor då din tid redan är använd, skulle du behöva extra tid för frågor så bokar vi in för det.

Du mailar dina frågor inför varje vägledning senast 2 dagar innan din bokade dag- kommer det inga frågor så får vi boka in en ny dag för din vägledning

Hela summan inbetalas inför din första vägledning och senast 3 dagar innan för att den ska synas dagen innan din vägledning.

Betalningen kan inte delas upp och du kan inte heller avboka och  ingen återbetalning kan göras då det är ett erbjudande som du tackar jag till vid första tillfället precis som en tidningsprenumeration.

Du kan inte ställa frågor om hälsa, sjukdom, död eller om någon annan vuxen person 

Behöver du svar och råd som har med din hälsa att göra bokar du Naturmedicinsk vägledning som är en helt annan tjänst som är just för dig som har obalanser eller symptom du besväras av.