Upplevelser

Vi har alla olika upplevelser oavsett om vi gör en fysisk behandling eller energibehandling.         Det finns inget rätt  och inget fel, var och ens egen upplevelse är unik och kan inte jämföras med någon annans. Vi kan också ha olika upplevelser från gång till gång beroende på var vi är just då. Att inte förvänta sig ett visst resultat ellerjämföra med andras är det som ger mest utrymme för det som sker.


Qi Healing

Min upplevelse av behandlingen, lugnt och med rörelser i högra armen lite i den vänstra och i båda axlarna. Huvudet åt båda hållen stanna kvar och rörelser igen så fick jag spärra upp ögonen och titta i taket sedan mer huvud rörelser och en massa energi småstickningar i vänstra benet. och så fick jag hålla händerna på solarplexus en stund. Olika färger ljus rosa, violett och gult. Det kändes som en ren energi på något vis, det var en annorlunda upplevelse och mycket bra.


Qi Healing

Det blev en väldig iskyla som spreds nerifrån fötterna och uppåt. Magen var super orolig och lät som ett vattenfall. Efter det kom värmen i händerna, de kändes som en blåslampa och jag skulle hålla händerna om mitt ansikte, flera gånger...