Mellan himmel och jord ...

Mellan himmel och jord och allt däremellan, i det stora - i det lilla. Upplevelser och händelser, tankar, känslor, reflektioner och insikter - livet!  Här skriver jag om glimat från mitt liv som är en del av min resa. Kanske kan det ge dig en ny bild eller igenkänning? 

Livets resa är - precis som naturen är, varken mer eller mindre, bra eller dålig. 

Vi är summan av våra upplevelser och erfarenheter som format oss eller visat oss vägen.  Min tro är att vi alla kan förändra och vi kan alla påverka, i det lilla och i det stora. Vi har alla en historia och framtiden, ja det är den vi själv är delaktiga i att skapa. Bilder ger dina blogginlägg en extra touch som lockar besökare att läsa dem. Den första bilden i blogginlägget visas automatiskt som miniatyr för blogginlägget. Därför kan rätt vald bild öka intresset för din artikel.

Det inledande stycket ger läsaren en uppfattning om vad blogginlägget kommer att handla om, det kan också användas som en kort förhandsvisning i listan för blogginläggen. Olika formuleringar gör att de sticker ut från resten av texterna. Fortsätt läsa och se hur du kan utforma dina blogginlägg.

Korta och simpla blogginlägg är det bästa sätt att hålla dina besökare uppdaterade. Spännande inledande stycken och en kort, informativ text säkerställer att läsarna återkommer för fler nyheter.