Qi reading

livskraft

Qi reading

Qi betyder livskraft och det är den energi som flödar i allt levande och sprids i vårt inre, som fyller upp oss själv med energi så vi sedan kan dela den med andra och med världen.

Vi behöver inte alltid behandla allting fysiskt och konkret med naturmedel, näring eller läkemedel, om vi bara får tillgång till mer av vem vi är och hur vi kan verka som de fria själar vi är och som de fria människor vi vill vara.

Vi begränsas ofta av det andra har sagt eller det andra tror att vi är men egentligen är vi så mycket mer.

Vi har alla delar inom oss för att rena, balansera och återskapa men vi har begränsats under tusentals år av våra egna tankar och andras tro på vad som är möjligt eller inte. 

Vad som är bra eller dåligt, sant eller falskt och på så sätt har vi också blivit beroende av fysiska behandlingar, att vi behöver något utanför oss själv för att kunna läka eller frigöras. 

Så är det inte, men var och en kan behöva det fysiska till hjälp för att balansera det som är i obalans, som uppstått som en effekt av begränsat Qi flöde.

Så jag erbjuder också ett frekvensmedel, i droppar, för dig att ta som stöd i dina processer. Ett frekvensmedel med så hög energi att det inte kan ge fysiska effekter under tiden reningsprocesser verkar.

Har du aldrig använt dig av homeopatiska medel eller frekvensmedel så kan du istället få droppar i en mer fysisk form som verkar mer i stunden och just nu, för en mer stillsam utvecklingsprocess. Då skriver du det vid bokning eller väljer du Qi reading utan droppar.

En Qi reading kan innehålla allt mellan himmel och jord, för att synliggöra det du behöver se för att bli mer medveten. 

Allt som på något sätt begränsar eller döljer din egen sanna energi kommer upp i någon form utan att gå in i detaljer som orsakar stress, sorg, skuld eller skam, eftersom denna reading är avsedd att endast lyfta och inte analysera.

Det kan innebära att råd om egenbehandling av olika slag kommer upp, budskap från djur eller från andevärlden eller från dina guider och mästare som vet allt om dina egna förmågor. Du kan få konkreta tips om relationer, arbete eller ekonomi eller får du veta mer om energi.

Den ena är inte den andra lik, så är heller ingen Qi reading och därför får alla en helt egen typ av reading, efter det egna behovet, utan att följa en specifik form eller mall, så var redo för det som vill komma upp och ta emot med tillit till att det är för ditt eget högsta, utan att värdera det som bra eller dåligt, rätt eller fel.

Jag jobbar medialt och i samarbete med dina guider, mina guider och universum, vilket gör att det finns alltid något att se och något att synliggöra. Beroende på var du står just nu på din livsresa så kan det komma information i symbolisk form och då förstår du hela informationen mer tydligt när det är rätt tid.

Det finns alltid en rätt tid för allt, och i takt med att dessa dörrar öppnas så blir ny information tillgänglig.

 Därför kan du inte ställa frågor innan och du kan inte ställa frågor efteråt. Men du kan spara din reading och ta fram då och då och när tiden är rätt kommer du att förstå. Så om du inte riktigt förstår eller du inte kan sätta det i samband med något specifikt just nu så invänta bara rätt tid. Den information som kommer upp vid en reading ligger alltid från nu och framåt, ca 2 månader och en del bitar längre fram, för att du ska förbereda dig.

Läs gärna din reading på kvällen innan du lägger dig och be om mer svar om du behöver det, så får du mer information under natten då själen är helt fri från det fysiska så du kan drömma fritt och flödet befrias i den rening som naturligt sker om natten.

Du väljer själv om du önskar droppar till hjälp, då skickar jag dessa i samband med din dag för din Qi reading och du får råd om dosering.

Frekvensmedlet skapar jag själv, så det står inte innehåll då det är ren energi och basen är rent källvatten. Detta kan varken ge fysiska symptom eller skada på något sätt, men det kan ske en fysisk rening när ditt eget energiflöde får mer kraft och kroppen börjar rena det som sparats. Då kan man gärna ta c-vitamin 1-3 ggr/dag eller lite vätske-ersättning dagligen för att stödja kroppens rening av gammalt material. Att gå ut i naturen och andas är enkelt och välgörande om man känner sig yr vilket kan uppstå när energin förändras och expanderar.

Så välkommen att boka din Qi reading, du som är redo att expandera och stråla♥


Info och villkor

Inbetalning görs alltid i förskott och 3 dagar innan bokad dag och du får fakturan via mail.

Du kan inte ställa frågor innan och inte efteråt.

Behöver du svar på frågor eller har fysiska symptom och besvär så kan du boka en naturmedicinsk vägledning som är mer riktad för detta.

Vid sen inbetalning så kan din Qi reading komma att flyttas fram, avbokning görs senast 48 timmar innan dagen vi bokat .

Har du andra frågor innan så skicka gärna ett meddelande via kontaktsidan.