Kanal 33

för dig som tror...

Healing mandala
Healing mandala

Kanal 33 kallar jag den frekvens som jag kopplar upp mig på för att ta in högre information, intuitivt. 

Det är här jag får tillgång till information i form av texter, dikter, sagor eller berättelser, vars innehåll speglar det som pågår universellt, på vår jord, i världen, i landet, i samhället, i hemmet eller inom oss. 

Allt pågår samtidigt, I det  stora och i det lilla.

För dig som vill veta mer om hur detta speglas har jag skapat en tjänst som samtidigt ger pengar till välgörenhet.

Kostnad 70 kr /månad varav 50 kr går direkt till Malmö/Österlens Katthem som i huvudsak har seniorkatter med specialbehov. Längst ner på sidan kommer jag att redovisa summan som skänkts varje månad.

För detta får du ta del av kanaliserade texter via mail 4 ggr i månaden och torsdagar, det kan komma mer än ett vid det tillfället.

 Du får betalningsinfo vid beställning. 

Bokar du endast för en månad så måste du göra en ny bokning nästa månad för att få kanal 33:s texter -du kan inte beställa via tidigare mail, allt går via hemsidan.

Just nu finns det mycket information som universum vill förmedla och det är också en anledning till att jag valt att erbjuda denna tjänst.

För dig som inte kommit i kontakt med kanaliserade buskap tidigare, så kan du ha med dig att den kan läsas på olika sätt och har ofta flera lager som också kan tolkas på olika sätt av den som läser. Läs med mjuka ögon, som en dikt eller som en saga så når orden djupare in och det blir då enklare att förstå. Kanaliserad information har inget med mina egna personliga värderingar eller tankar att göra, jag är endast  sekreteraren eller en kanal eller budbäraren.

Tack för att du bidrar till de som hjälper andra som behöver mat och omvårdnad. Katter är stora hjälpare för människor på många sätt och man ger och får tillbaka. Så här kan vi ge tillsammans ♥

Obs - stänger för bokningar 30 April !


Info

Endast betalning via swish och var noga med att det blir till rätt nummer. Om annan person inbetalar så meddela detta så det blir rätt.

Du kan inte ställa frågor eller få mer information utöver de kanaliserade texter som skickas via mail.


Du kan alltid beställa tidigare månads kanaliserade texter och betalar du för en månad får du alla som tillhör den månaden, i efterskott.


Dina tolkningar är dina egna vilket gör att ingen annan kan säga vad något med säkerhet betyder eller om det är sant eller inte sant. Lyssna på din inre röst, det är din sanning♥


Vill du ge ett extra bidrag till Malmö/Österlens Seniorkatter ? 

 Swish 123 412 53 08

Pg: 76 25 26-2


*Gåva Januari  till katthem           2180 kr 

* Gåva Februari till katthem          1911 kr

*Gåva Mars till katthem               1650 kr

*Gåva April katthem