Din Personliga Kraft

Din Personliga Kraft och Själens väg


Du har en själslig uppgift precis som alla människor har, men det är inte alltid så lätt att finna vägen dit.

Genom kontakt med din energi via ditt namn får jag information som sparats i ditt hjärta. 

Där lagras minnen, och alla minnen är inte gynnsamma för din personliga utveckling.

 De minnen som ger dig glädje och höjer din energi är aldrig belastande eller tunga så de behöver vi inte lyfta.

Många gånger har saker missuppfattats och missförståtts och det kan ligga kvar som en känsla som hindrar dig på din livsväg.

Det kan vara någons ord som gör att du ännu reagerar eller agerar på samma sätt varje gång du hamnar i en liknande situation.

Det kan vara känslor du ärvt från din närmsta familj eller generationer tillbaka.

Det kan också vara det du plockat upp från andra när du som barn var helt öppen och mottaglig, och du trodde det var ditt eget och din egen känsla eller tanke.

Ibland är det bara små obetydliga händelser men som påverkat dig ändå om du just då kände dig ensam, otrygg eller utsatt. Ett litet sandkorn som sedan växte till en stor sten som sedan dess hindrar din väg framåt och från att vara den du är.

För varje pusselbit som synliggörs får du också möjligheten att frigöra och släppa taget om den känslan eller händelsen. Om du inte väljer att hålla fast vid det, du har alltid en fri vilja.

Känner du att det är dags att ta ett steg vidare eller ett rejält skutt, så är detta ett sätt att komma närmare din inre kärna. 

Ditt sanna jag och din egen unika frekvens, själens väg!

Du får en del av din historia presenterad som ett brev via mail. 

Läs det som en berättelse om dig utan att analysera detaljer och exakthet så får du mest ut av det hela. När minnen frigörs lättar det inre trycket, spänningar kan släppa, eller kan du uppleva att det ökar när du kommer i kontakt med det för att sedan sakta ebba ut.Du bokar längre ned på sidan och skriv gärna i meddelande om du har en speciell önskan, ett ämne eller område du vill att vi börjar med. Skriver du inget fångar jag upp det som ligger först att synliggöra.

Du kan inte ställa frågor efteråt eftersom jag inte är uppkopplad på ditt energi nät längre än den tid vi bokat , men du får gärna återkoppla för att skriva en rad, så sluter vi en cirkel.


1 timmes reading - 1000 kr


Alla kontakt sker via mail och inbetalning mig till handa senast 3 dagar innan bokad dag.

Vid senare betalning avbokas din tid och vi får hitta en ny datum om du önskar det.

Jag bokar endast in en tid/dag av denna tjänst, Din Personliga Kraft - så viss väntetid kan uppstå.
Inbetalning mig tillhanda 3 dagar innan bokad dag, se sista dag på fakturan- jag  kan tyvärr inte hålla kvar tider som inte är inbetalda.

Bokningen är bindande tills du avbeställer den - så ångrar du dig meddela det , så får någon annan chansen.

Tack