.

.

INTUITIV RÅDGIVNING

För egenbehandling av symptom och besvär 

När vi minskar det som begränsar och belastar kan vi få bättre kontakt med det som behöver synliggöras . Symptom är kroppens alarm system – släcker vi signaler med kemiska ämnen och starka läkemedel, kommer signalerna att återkomma på annat sätt . Lugnar vi ner det mest synliga eller tydliga, kan vi bättre förstå det underliggande som är roten . Och den behandlingen överlämnar jag åt andra . Det finns många vägar till läkning !

 

Alla får vi någon gång tillfälliga symptom eller besvär, och det är just då vi vill och behöver göra något för att lindra eller minska det- och vill du undvika läkemedel som belastar , så finns det andra lösningar och behandling.

Vi kan bli smittade, vi kan skada oss, vi kan ha gjort något olämpligt eller ätit något, vi kan få blixtrande huvudvärk och vi kan få plötsliga känningar utan förvarning , eller kan vi känna stark ilska, frustration,sorg eller ledsamhet – även det känslomässiga kan vi påverka själv när det behövs.

Detta är en tjänst där du får just detta , råd om vad du själv kan göra, inta ,undvika eller annat för de besvär du har . Dessutom lär du dig nya saker som du kan få användning av senare , för de råd just du för är ju speciellt för dig - och inte allmänna råd som är det rätta eller det bästa för alla .

 

Andra saker är råd om kosttillskott och näring, mat eller cellsalter – som alla kan ta utan speciell behandling.

 

Och får jag in att andra behandlingar tex hos terapeut, eller om du bör uppsöka vårdcentral,  ja då förmedlar jag det.

Detta är då en rådgivnings tjänst och du står inte under min behandling- du behandlar själv och tar eget ansvar . Självklart rekommenderar jag inte som kan orsaka skada.

 Så du kan inte ställa följdfrågor i efterhand eller andra saker , vi avslutar efter att du fått råd och tips eller annat .

Här tittar vi inte på orsaker eller djupare obalanser – endast vad du kan göra just nu .

Jag jobbar intuitivt och med naturmedicinens språk och aspekter – på mitt sätt .

 

 

Har du ett besvär , kostar detta 300 kr har du 2-3 saker du vill ha råd om så kostar detta 500 kr – men tänk på , att de ofta har ett samband, så det  kan vara bra att börja med det tydligaste eller mest besvärande .

Du bokar på sidan, och jag återkopplar, då får du mer info och när jag har möjlighet att hjälpa dig .

Du får svaret via mail och du kan inte ställa följdfrågor .

 

Endast förskottsinbetalning via swish – efter att vi har bokat in dig , när jag har möjlighet att hjälpa dig .

Ej barn under 8 år och inte djur