Konsultation Djur

.

Har ditt djur några symptom som du undrar över ?

 

Hur många gånger funderar du på över ditt djurs balans , eller hur ofta tillför du ämnen  som stärker,renar eller balanserar ?

Eller varför de reagerar som de gör vid olika situationer , är rädda,otrygga eller annat ?

 

Kan du göra mer för ditt djur än det vanligaste – finns det mer att fundera över ?

 

Att göra en konsultation på sitt djur  kan alltså både vara förebyggande och vid symptom.

 

Ofta handlar det om åkommor som man inte kan hitta alla orsaker till , det som inte syns vid provtagning , undersökning eller med blotta ögat .

 

Precis som oss , de har känslor, de har ett energiflöde och de påverkas både av oss , av andra och av varandra .

De belastas av läkemedel och kemikalier – precis som oss , men man glömmer ofta bort att också ge det där extra som tillför kraft och inte bara belastar.

 

Jag  jobbar inutitivt och endast på distans , med naturmedicinen som bas och genom att kunna fånga upp vad som påverkar och finns i djurets energifält och flöde , men också kommunikation.

 

Även djur har saker som de vill berätta  och ofta handlar det om viktiga saker i deras liv. De händer att de förmedlar saker , om sig själv, andra djur eller ägaren.

 

De speglar ofta en familjemedlems obalanser och de är fantastiskt kloka och många gånger vägvisare – genom att de uppvisar symptom som även är viktiga för ägaren att bli medveten om .

 

För enligt mig så skaffar vi inte ett djur – de väljer oss , redan innan , och tar vi tillvara tillfällena att försöka förstå mer , för vår egen skull och vårt djurs skull – så får vi också en bättre relation och ett rikare liv tillsammans .

 

Så bli inte förvånad om du eller någon annan i familjen kommer upp vid en konsultation,

 

Symptom är som en varningslampa som lyser – det finns alltid orsaker , och inte alltid är det så som du tror eller veterinären  antar , det finns ofta mer att upptäcka.

 

Näring och homeopatiska medel är det jag jobbar med, men även egna åtgärder – saker du själv som ägare behöver göra eller undvika .

 

Är du inte inresserad av behandling bör du inte boka en konsultation - för djurets skull behöver man också följa upp.

Avbryter man innan läkning och stärkande är klart , kan djuret få mer besvär .

Att behandla med naturliga medel är att stärka och balansera från grunden , vilke kan och bör få ta sin tid .

 

 

Häst,hund och katt - för andra djur kontaktar du mig för pris , även om du har en grupp av djur du vill behandla eller få hjälp med , kontakta mig först då .

 

Ändring av villkor djur konsultation from 1 november :

Hund konsultation 700 kr – uppföljning 350 kr

Häst konsultation 700 kr – uppföljning 350 kr

Katt konsultation 700 kr – en uppföljning ingår

 

 

 

 

OBS !

 

När de gäller djur vill vi se ett tydligt resultat på förbättring eller förändringar , det är ditt ansvar som ägare att vara lite extra vaksam när det gäller både fysiska symptom och beteende .

 

 En del besvär kan öka kortvarigt men sedan ska det vända – annars kan nya saker ha uppstått – du kontaktar mig om du är tveksam eller bokar en  mellankonsultation 

 

Under behandlingstiden så är följande saker viktigt :

 

Inga foderbyte

 

Undvik kemikalier överhuvudtaget

 

Inga kryddor i mat - alltså ingen människomat 

 

Ingen annan behandling om det inte är akut , varken med läkemedel, parasitmedel eller svamphämmande – detta stör eller påverkar pågående behandling och det kan behövas andra medel

 

Så det bästa är att inte göra stora förändringar alls , låt det vänta , så blir allt till det bästa . 

 

 

 

OBS Är ditt djur allvarligt sjuk så uppsök veterinär - detta är inte en  ersättning för veterinärvård vid akuta fall somskador eller livshotande tillstånd !

 

Men ett ypperligt komplement då det ofta finns orsaker man inte upptäcker och vi kan samtidigt stärka med näring och annat - läkemedel är belastande även om det kan vara nödvändigt ibland .

 

 

 

 Homeopatiska medel stör INTE ev läkemedelsbehandling .

 

 

 

 

 

Du bokar din konsultation under fliken:

 

Boka Här 

 

Därefter kommer du att få svara på några frågor och sedan bokar vi en  dag för konsultation