.

.

 

Djurkonsultation

 

 

Jag jobbar på distans, intuitivt utifrån min utbildning som naturterapeut och med fokus på att behandla helheten och energiflöde  , med näring och homeopatiska medel , och egna åtgärder.

  

Djuren kan ha obalanser precis som vi , och det är inte alltid lätt att hitta orsakerna, då de inte kan berätta med ord var det känns, hur det känns och när det känns mest.

Detta kan jag förmedla, eftersom jag jobbar intuitivt och läser av energi. 

Det vi tittar på är :

-          Obalanser

-          Orsaker

-          Vilken behandling som är bäst för ditt djur

Och jag förklarar utifrån ett naturmedicinskt perspektiv , eftersom det är det jag ´ser´, klimatet i kroppen och olika syndrom.

För att göra en konsultation och lägga upp en behandling bör djuret inte stå under läkemedelsbehandling , och inga kemiska ämnen används tex Frontline,Bravecto, Stronghold eller liknande.

Då får vi inte bästa resultat på behandling, vilket djuret ska ha, bästa möjliga behandling.

 

Vid bokning skriver du vilken typ av djur , namn och kön

Senaste behandling med läkemedel eller andra kemiska medel om det gjorts

Foder (inte i detalj )

 

 

 

Är djuret under läkemedelsbehandling ?

Då gör vi istället en kortare rådgivning , du får reda på obalanser, orsak och det du själv kan göra och jag rekommenderar då annan behandling i någon form, som kan passa bättre.

Du bokar ändå en djurkonsultation men meddelar att du behöver rådgivning , i meddelandet och också vilken behandling djuret är under .

 Kostnad :  350 kr 

 

 

 OBS !

 

När de gäller djur vill vi se ett tydligt resultat på förbättring eller förändringar , det är ditt ansvar som äga e att vara lite extra vaksam när det gäller både fysiska symptom och beteende .

 En del besvär kan öka kortvarigt men sedan ska det vända – annars kan nya saker ha uppstått – du kontaktar mig om du är tveksam eller bokar en  mellankonsultation 

 

 

 Djuren brukar ofta förmedla något om sig själv eller andra, så bli inte förvånad om även detta kommer upp vid konsultationen.