Tidigare Liv

Tidigare Liv

Vi ser tillbaka på tidigare liv för att du ska förstå just idag !

 

Ett till tre tidigare liv fokuserar jag på , och här går jag inte in i detaljer – det viktiga är den röda tråden , händelsen , känslan, dina val du gjorde då och hur känslan påverkar dig fysiskt . Flera känslor upplever vi alltid men en är framträdande och kan vara det som hindrar dig framåt idag .

Förmodligen kommer du att se ett mönster när du läser dina historier – det är oftast så vi gjort , upprepat saker  eller inte kunnat gå vidare pg av starka känslor.

Vi ska leva i nuet men för att förstå nu kan vi behöva titta lite bakåt och då kan vi också förändra vår framtid – genom att vi gör andra val .

När information från ditt undermedvetna når ditt medvetna , får du en förklaring på ett mönster, eller en blockering som du tidigare inte har kunnat släppa taget om. Informationen som kan ge en känslomässig läkning och en djupare insikt om varför ditt liv ser ut som det gör just nu                                                                  

Du behöver alltså inte aktivt göra så mycket mer för att en läkningsprocess ska påbörja.

En kortare tid än vad som hade behövt vid en regression eller hypnos – just för att endast fokusera på det viktiga som kan hjälpa dig vidare och dessutom behöver du inte gå in och uppleva allt igen .

 

Man kan gå in och kika i tidigare liv vid behov , när man känner att något kallar på uppmärksamhet eller man sitter fast  - det finns inga begränsningar .

 

Och som alltid :

Jag jobbar på distans – hämtar upp informationen  i ditt energifält , via ditt namn .

Svaret får du på mail !

 

Vi har alla en eller flera uppgifter här på jorden , vilken själsuppgift har du ?

Vad får ditt hjärta att sjunga ?

 

 

 

Du får däremot inte något behandlingsförslag , detta är inte en vanlig konsultation  – detta är en process där du endast tar in och sedan får ditt undermedvetna göra sitt.

Vill du mer konkret göra något aktivt , känn in  - skriv ner det på en lapp och elda upp det !

 

Så välkommen att boka i webshopen !