Konsultation


Konsultationer på distans

För att läka och balansera  - det som är i obalans ,  fylla på det som saknas och rena det som är för mycket .

För dig som  inte får  den hjälp du behöver, eller hittar orsakerna till dina besvär eller det som påverkar ditt liv och mående.

Jag jobbar intuitivt , med energi och med naturmedicinen och ser var obalanserna är ,och hur de kan balanseras.

Harmoni uppstår när vi har balans i energiflödet och meridianerna .

Behandlingen som jag  rekommenderar är både näring och homeopatiska medel , i kombination med de egna åtgärder du själv kan göra , för att få bäst effekt .

Kan du av någon anledning inte ta näringstillskott eller homeopatiska medel , så finns det alltid andra vägar och möjligheter.

En stor del av läkningen beror också till stor del på dina egna tankar, tro och tillit till behandlingen eller informationen som du får – och har du motstånd på något sätt– kommer det också att påverka hur du  och din kropp  kan läka .

Så begränsar du det som behöver göras , egen behandling , så kommer resultatet att bli begränsat  - och detta är var och ens fria vilja – och inget jag ,någon annan eller några naturmedel då kan påverka

Är du däremot beredd att engagera dig fullt ut så kan du förvänta dig positiva effekter och resultat .

Ofta är orsakerna till obalans och sjukdom flera saker, inom det fysiska, känslomässiga eller tankar och inställning – det som är aktuellt att balansera först, är det som först kommer upp .

Och vid nästa konsultation ser man mer på det underliggande , grundorsaker och roten till obalans – där man  först hamnade i otakt i livet , och i sin energi .

När blev de obalans i energiflödet  och det fysiska eller det känslomässiga ?

Allt påverkar och påverkas av vartannat , och  man kan inte separera något – detta är helhetsbehandling , där vi bit för bit balanserar det som behöver balanseras.

Hur många konsultationer man behöver är individuellt .

Jag är Naturterapeut i grunden och mitt språk är naturmedicinens – du behöver inte förstå allt, det viktiga är att du kan ta till dig helheten och är redo att förändra .

Välkommen att boka din konsultation !


 

Jag tar inte in kunder för konsultation om jag inte ser att saker går att förändra eller påverka på ett positivt sätt med behandling , vilket innebär att inte alla får en tid , då kan en vägledning passa bättre där ingen behandling tas ut eller följs upp .

Du får frågor av mig innan konsultationen, som du mailar tillbaka 

Får du inget svar- kolla spam/skräpposten

Konsultationen får du via mail, och du besvarat i samma mail , så jag har all information på ett ställe .

Kan du inte hantera dator eller mail, så kan du ringa  på telefontid , tisdagar och torsdagar 9,00-10,00 så tar vi det vidare därifrån 

nummer 0739 465353

Vuxna , över 18 år -bokar sin egen konsultation

 

 

Homeopatiska medel stör ingen läkemedelsbehandling  men det är viktigt att du uppger om du tar något !         

    

Vill du ta del av mitt arbete,tankar och funderingar , tips och tänkvärt och erbjudande mm så följ mig gärna på facebook :

https://www.facebook.com/lottalindense-696709507137433/